18°

București

ULTIMA ORA

Adio cupe europene! CFR nu a ieșit din insolvență!


CFR Cluj nu va putea juca în cupele europene în toamnă deoarece Judecătorul sindic a dispus repunerea cauzei pe rol şi a acordat un nou termen pe 31 martie.

Următorul termen al procesului, 31 martie, este prea târziu pentru ca echipa clujeană să mai poată fi înscrisă în sezonul următor al cupelor europene.

„Repune cauza pe rol şi stabileşte termen de judecată la 31.03.2017, sala 249, ora 8.00, pentru când se vor cita toate părţile prin BPI cu menţiunea pentru discutarea şi soluţionarea cererii creditorilor G. L. A., P. F. şi T. C. de prorogare a discutării cererii de închidere a procedurii reorganizării judiciare a debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. formulate de administratorul judiciar RTZ & PARTNERS SPRL şi, după caz, pentru discutarea şi soluţionarea cererii de închidere a procedurii reorganizării judiciare a debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. formulate de administratorul judiciar RTZ & PARTNERS SPRL. Se va emite adresa către BPI cu solicitarea de a proceda, de urgenţă la publicarea citației şi la înaintarea dovezii de publicare a acesteia la dosar, sub avertismentul amenzii judiciare. Administratorul judiciar al debitoarei se va cita şi cu menţiunea de a depune la dosar extras din BPI privind publicarea citației pentru termenul de judecată din 31.03.2017, sala 249, ora 8,00. Se va cita debitoarea prin administrator special şi prin administrator judiciar cu menţiunea de a depune dovada plăţii creanţei creditorului R. C. D. S. înscrisă în tabelul definitiv al creditorilor debitoarei actualizat la 03.03.2017, respectiv de a preciza şi dovedi legătura dintre creditorul R. C. D. S. şi numitul N. S. din dovezile de plată de la filele 124-127 vol. XXI, precum şi de a depune concluzii scrise prin care să îşi precizeze poziţia faţă de cererea creditorilor G. L. A., P. F. şi T. C. de prorogare a soluţionării şi respectiv de respingere a cererii de închidere a procedurii reorganizării judiciare a debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. formulate de administratorul judiciar RTZ & PARTNERS SPRL, cu prezentarea poziţiei faţă de textele de lege şi împrejurările de fapt invocate de către aceştia.Se va cîtă debitoarea prin administrator judiciar cu menţiunea să depună la dosar dovadă comunicării către petentul F. S. a adresei nr. 309/30.01.2017 de la filă 276 din vol. XVII, să depună la dosar raport de analiză a cererilor de plata formulate de petentul F. S. înregistrată la 13.03.2017 şi de creditoarea J. R. S.R.L., ultima înregistrată la 16.03.2017, cereri de pe care i se va comunica câte un exemplar, şi să procedeze potrivit dispoziţiilor art. 58 alin. 1 lit. k şi art. 59 alin. 2 din Legea nr. 85/2014, cu depunerea dovezilor în acest sens la dosar. Pronunţată în şedinţa publică azi, 20.03.2017.” 

În ultimele zile s-a vorbit foarte mult despre ieșirea înainte de termen a CFR-ului din insolvență și posobiltatea de a juca în cupele europene încă din acest an.

CFR Cluj se află în acest moment pe loc de cupe europene.

Ti-a placut?

745

afisari