18°

București

ULTIMA ORA

Mijlocașul Craiovei, Alex Băluță: „Vom surprinde Steaua din toate punctele de vedere!”


Meciul săptămânii din România se va juca la Severin, sâmbătă. După mulți ani, Craiova întâlnește Steaua cu gândul la victorie și la titlul de campioană. Înaintea mult așteptatei partide, Alex Băluță a acordat un interviu pentru ziarulring.ro, în care a vorbit despre așteptările pe care le au oltenii de la ei, dar și despre planurile sale de viitor.

Alex, cum crezi că va fi meciul, la ce te aștepți?

Pentru mine, e cel mai așteptat meci, având în vedere ce se întâmplă în tur. Va fi o partidă destul de dificilă pentru că miza este mare, dar sunt sigur că vom surprinde Steaua din toate punctele de vedere.

Cât de important este pentru tine că jucați în fața propriilor suporteri? Vă ajută faptul că veți fi susținuți?

Faptul că jucăm în fața suporterilor noștri reprezintă atuul principal. Au fost alături de noi și la București și sunt sigur că ne vor împinge spre victorie cu orice preț.

Te gândești la titlu, crezi că o să ajungeți campionii României la sfârșitul sezonului?

Suntem într-o perioadă foarte bună. Jocul nostru s-a îmbunătățit și visăm frumos, ne dorim să terminăm sus în clasament și trebuie să țintim spre primul loc. Avem forță suficientă pentru a deveni campioni. 

Cum veți aborda meciul? Veți merge pe un joc defensiv sau veți opta pentru un joc obișnuit?

Trebuie să fim atenți, Steaua are jucători buni care fac diferența. Vom aborda meciul la victorie, indiferent de cum se va desfășura partida. Vom începe de sus și trebuie să fim concentrați până la fluierul de final.

Cine îți dorești să ocupe ultimul loc în play-off și de ce?

Dinamo… pentru că este o echipă de tradiție, respectată, care merită să fie acolo și trebuie să dea totul în meciurile rămase.

Ce vei face dacă o să câștigați marele titlu? Ți-ai propus ceva nebunesc?

Sincer, nu m-am gândit… să ajungem noi campioni, și sigur voi face o nebunie.

Speri la un transfer în străinătate?

Deocamdată nu, sunt cu gândul aici, la echipa mea. În schimb, îmi doresc foarte tare să fiu convocat la națională, apoi, după finalul campionatului, să trag linie și să mă gândesc la viitorul meu.

CSU Craiova - FCSB se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul din Severin. 

Ti-a placut?

1429

afisari