18°

București

ULTIMA ORA

BOMBĂ în SHOWBIZ! Mutu face NUNTĂ şi la Bucureşti! Află toate DETALIILE


S-a căsătorit pe o plajă din Cuba, dar vrea să aibă parte de o petrecere şi la Bucureşti, alături de prietenii săi din ţară. Adrian Mutu va organiza evenimentul la vară, într-o locaţie de lux.
După surpriza făcută Sandrei Bachici chiar de ziua ei, pe 1 ianuarie, când s-au căsătorit pe o plajă din Cuba, Adrian Mutu se pregăteşte de organizarea unui mare eveniment la vară, în intersezon, imediat după Campionatul European de fotbal, la care speră să participe ca eventual component al naţionalei României. „Briliantul” şi soţia sa au demarat deja pregătirile pentru petrecerea care va avea loc într-un restaurant de lux din Capitală. Ca şi la evenimentul care a avut loc pe plaja Mariachi, din Cuba, domnişoară şi cavaler de onoare vor fi Beatrice şi Eduard Stăncioiu, bun prieten cu Adi, fiind şi unul dintre artizanii sosirii sale la Târgu Mureş.
Petrecere cu şampanie Cristal
Căsătoria lui Adi Mutu cu Sandra Bachici a fost plănuită de fotbalist încă din ţară, înaintea plecării spre Cuba şi, cu toate că sunt prieteni buni, „Briliantul” nu i-a spus nimic nici măcar lui Edi Stăncioiu. „Edi a aflat în ultima zi a anului trecut ce voia Adi. Şi-a făcut planul de acasă, dar a ţinut totul secret. Sandra nu ştia nimic. În timp ce Adi şi Edi erau pe plajă, Beatrice (n.r. - soţia lui Edi Stăncioiu) a adus-o unde o aştepta cel care a oficiat căsătoria. Acolo este mult mai simplu să te căsătoreşti. Totul era pregătit; a fost o cină pe plajă cu şampanie Cristal şi cu tot felul de mâncăruri dichisite. Faptul că Sandra nu ştia nimic se vede din poze pentru că ea venise îmbrăcată într-o rochie neagră. A fost foarte surprinsă”, a povestit, pentru „ring”, o sursă apropiată proaspătului cuplu.
Mai întâi mireasă, apoi copil
Aceeaşi sursă a mai spus că Sandra şi Adi îşi doresc foarte tare şi un copil. „Sandra nu doreşte să rămână deocamdată însărcinată pentru că vrea să îmbrace rochia de mireasă şi trebuie să arate bine la petrecerea care va fi în Bucureşti. Amândoi îşi doresc foarte mult să aibă un copil”, a mai spus sursa „ring”.
Şi-au anunţat căsătoria pe Facebook
Adrian şi Sandra Mutu au postat, pe reţelele de socializare, fotografii de la petrecere şi le-au mulţumit tuturor pentru mesajele frumoase pe care le-au primit. "Mă bucur alături de prieteni şi de soţia mea superbă", a scris fotbalistul.
E la al treilea mariaj
Alexandra Dinu a fost prima soţie a lui Adrian Mutu. În momentul în care fotbalistul a cunoscut-o, Alexandra era prezentatoarea emisiunii ProMotor, de la ProTV. Cei doi au un băiat, Mario. Adrian şi Alexandra au divorţat în anul 2003. Naşul celor doi a fost Gheorghe Hagi. Consuelo a fost cea de-a doua soţie a lui Adrian Mutu. Frumoasa din Republica Dominicană şi “Briliantul” s-au căsătorit în octombrie 2005. Au două fete: Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, născută în 2008. Naşul cuplului a fost omul de afaceri Nicu Gheară.

Foto: hepta

Ti-a placut?

1636

afisari