18°

București

ULTIMA ORA

Burleanu îi dă o nouă LOVITURĂ lui Gică Popescu! "Baciul" nu se aştepta la asta


Lupta se ascute cu o săptămână înaintea alegerilor pentru preşedinţia FRF. Aspiranţii la şefia fotbalului românesc recurg la tot felul de tactici pentru a scăpa de contracandidaţii importanţi. De exemplu, Gheorghe Popescu i-a făcut o ofertă lui Răzvan Burleanu de a veni în stafful său, dar a fost refuzat.


N-au mai rămas decât opt zile până la momentul când se va alege noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Cotat cu cele mai mari şanse să câştige şefia fotbalului românesc, Gheorghe Popescu simte totuşi că disputa nu este dinainte câştigată, aşa cum crede majoritatea. Simţind potenţialul pe care îl are unul dintre contracandidaţii săi, Răzvan Burleanu, „Baciul” i-a făcut acestuia oferta de a lucra împreună. "Dinspre Popescu mi s-a transmis, prin intermediari, să fiu în stafful său. Nu mă interesează să fiu alături nici de Popescu şi nici de alt candidat la preşedinţia FRF. O să merg singur în continuare şi sunt sigur că voi câştiga", a declarat, pentru "ring", Răzvan Burleanu.
Şi-a prezentat stafful
Candidat la şefia FRF, Răzvan Burleanu i-a prezentat, ieri,pe cei cu care va lucra dacă va reuşi să câştige alegerile programate pe 5 martie. Printre membrii echipei sale se găsesc fostul fotbalist şi antrenor al Craiovei Aurel Ţicleanu şi fostul atacant stelist Victoraş Iacob. "Din păcate, în ultimul timp am pierdut foarte mult în planul performanţei din cauza faptului că nu am fost corecţi unii cu alţii. În acelaşi timp, reuşim să îndepărtăm oamenii de la stadion şi să desfiinţăm echipe cum sunt Poli Timişoara sau Universitatea Craiova. De aceea, cred că este timpul să redăm fotbalul suporterilor, să repopulăm stadioanele. Am deplină încredere în Răzvan Burleanu", a spus Ţicleanu.
"Nu am alcătuit o echipă de vitrină, iar din ea nu fac parte prieteni sau rude, ci oameni care şi-au dovedit expertiza şi care nu sunt urmăriţi de justiţie.", RĂZVAN BURLEANU
"Am avut o temere la început, însă Răzvan Burleanu m-a convins, până la urmă, că este cel care poate aduce schimbarea.", VICTORAŞ IACOB

Ti-a placut?

3522

afisari