18°

București

ULTIMA ORA

Claudiu Niculescu a scris istorie! FC Voluntari, două trofee în doar o lună jumătate


Claudiu Niculescu a venit la FC Voluntari pentru a salva echipa de la retrogradare, dar a reuşit o performanţă importantă, după victoria de aseară în faţa Viitorului, 1-0 în Supercupa României. 

După ce şi-a asigurat locul pe prima scenă şi în următorul sezon, Claudiu a devenit primul care câştigă Cupa şi Supercupa României atât ca jucător, cât şi ca antrenor. În 2005, Niculescu şi-a adjudecat cele două trofee pe când juca pentru Dinamo, informează digisport.ro.

„Sunt obosit. Venim după două săptămâni de antrenament, direct aici. Statistica asta nu o ştiam. E un lucru îmbucurător. Mulţi absenţi azi, sunt jucători accidentaţi grav. Am jucat fără Cernat, Voduţ, Achim sau Filipov. Am suferit, s-a văzut oboseala. Trecem peste toată oboseala pentru că acest trofeu ne bucură. Ne calmăm un pic şi după aceea vom vorbi despre transferuri. E o primă, dar va veni mai în toamnă", a spus Niculescu, la Digi Sport, potrivit aceleiași surse. 

Noul sezon de Liga 1 va debuta săptămâna viitoare. Toate meciurile din sezonul 2017-2018 se văd în direct la Digi Sport, iar cele mai importante faze video vor putea fi urmărite în timp real pe digisport.ro.

Sursă foto: fanatik.ro. 

Ti-a placut?

4475

afisari