18°

București

ULTIMA ORA

Dănciulescu: Cerințele lui Cosmin Contra au fost îndeplinite. Despre transferuri...


„Câinii” din Ștefan cel Mare urmează să se întoarcă mâine, 6 iulie, din cantonamentul din Slovenia. Deși au realizat până acum doar două transferuri, Ionel Dănciulescu este convins că gruparea alb-roșilor se va prezenta la un nivel înalt la începutul campionatului. 

 

Directorul sportiv din al lui Dinamo e satisfăcut și de atitudinea juniorilor care s-au pregătit alături de echipa mare în Slovenia și crede că Valentin Costache poate reprezenta o soluție în atacul „câinilor”.

Eu cred că la ceea ce a arătat în acest cantonament, el poate reprezenta o soluție bună pentru prima echipă. Nu doar el, ci și Ion Gheorghe, și Liviu Gheorghe, chiar și Ricardo Grigore. Toți au impresionat în acest stagiu de pregătire. Depinde foarte mult și de ei, pentru că vor avea tot sprijinul nostru și, în special, pe cel al lui Cosmin”, a declarat Ionel Dănciulescu, în direcr, la Digi Sport Special.

„Danciu-gol” este convins că și antrenorul Cosmin Contra este mulțumit de ceea ce s-a întâmplat până acum.

Probabil suntem la 80-90% din ce poate echipa. Despre transferuri... Până în acest moment, Cosmin este mulțumit. Se mai încearcă aducerea a 1-2 jucători. Depinde foarte mult de perioada următoare. Cred că cerințele lui Cosmin au fost îndeplinite”.

Până la parafarea unor alte transferuri, Dănciulescu s-a declarat mulțuimit de nou-veniții Giorgos Katsikas și Diogo Salomao.

Katsikas s-a mișcat destul de bine. Mai are de recuperat din punct de vedere fizic. Sper să fie o achiziție bună. Trebuie să ne facem o părere mult mai amplă peste câteva zile sau la un meci oficial. E un jucător pe care Cosmin și l-a dorit și l-a a avut. Și Salomao mai are de recuperat din punct de vedere fizic”, a mai spus Dănciulescu, în cadrul aceleiași emisiuni. 

 

Ti-a placut?

3766

afisari