18°

București

ULTIMA ORA

Patronul Niculae este mulțumit de egalul Astrei cu Genk


Egalul obținut pe final de joc în fața belgienilor de la Genk păstrează șanse de calificare în 16-imile Ligii Europa pentru Astra. Chiar dacă nu a fost decât egal, patronul Astrei, Ioan Niculae, nu este supărat și rămâne optimist în perspectiva returului.

Președintele Astrei, Petre Buduru, a comentat pentru ziarulring.ro prestația elevilor lui Șumudică în meciul de aseară cu Genk.

„Meciul a fost echilibrat și cu puțin noroc am fi putut câștiga. Totuși, este bine că am reușit să egalăm pe finalul meciului, ceea ce ne păstrează cu șanse de calificare pentru retur. Eu cred că băieții se pot califica după returul din Belgia”, a spus Buduru.

Șefii Astrei au anunțat o primă consistentă jucătorilor dacă aceștia vor reuși să se califice.

„Sigur că echipa are promisă și o primă de calificare conform regulamentului de ordine interioară. Noi, conducerea, sperăm din tot sufletul să avem cui să achităm aceste prime”, a declarat Buduru.

Chiar dacă nu a fost decât egal contra lui Genk, patronul Ioan Nicolae a transmis că i-a plăcut meciul.

„Sigur că și domnul Niculae a urmărit meciul cu sufletul la gură, dar a fost prins cu o delegație. Ne-a transmis că i-a plăcut meciul și că speră ca echipă să facă un rezultat bun la Genk”, a mai spus oficialul giurgiuvenilor.

Ti-a placut?

725

afisari