ZiarulRing

28-mart.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Primul antrenor al lui Halep: Nu știu dacă mai iese din această gaură neagră

Avatar

Publicat

pe

Primul antrenor al lui Halep: Nu știu dacă mai iese din această gaură neagră

Început de an dezastruos pentru simona halep. După ce s-a chinuit în meciurile de fed cup, tenismena noastră a fost eliminată la ultimele două turnee la care a participat după prima partidă.

Primul antrenor al simonei halep, constănțeanul ioan stan, este de părere că tenismena noastră este cu gândul în altă parte. „ea tot sugerează că vrea să facă și alte lucruri în afară de tenis. Vrea să se căsătorească și să aibă copii, cel puțin așa am auzit că a declarat. Sunt preocupări normale la vârsta ei, dar asta ar putea să o tragă în jos în carieră pentru o perioadă, iar eu cred că simona mai are multe de arătat în tenis. Din păcate, ultimele două pronosticuri ale mele s-au adeverit. Îmi pare foarte rău pentru simona. Ar trebui să găsească un mijloc prin care să se pună pe picioare cât mai repede. Nu-mi explic motivul pentru care a ajuns la seria asta proastă cu atâta lume de calitate în jurul său. Nu știu cum a reușit să intre în gaura asta neagră și nici nu știu cum și dacă va ieși”, a spus ioan stan pentru „ring”.

Evoluează din inerție

Analizând jocul pierdut la doha în fața rusoaicei elena vesnina, scor 7-6, 4-6, 1-6, ioan stan a constatat că româncei îi lipsește încrederea. „am urmărit cu atenție meciul de la doha contra rusoaicei vesnina. E inadmisibil pentru simona să fie învinsă în acest mod. Pur și simplu, nu a mai jucat ultimele puncte. A stat în picioare la primire, n-a mai interesat-o rezultatul. N-a avut o atitudine pentru pretențiile ei. Traversează o perioadă foarte proastă… Poate că cei din jurul ei o sfătuiesc așa cum trebuie, dar ea nu receptează ceea ce trebuie. Joacă foarte previzibil și nu are curaj să se ia la bătaie – la figurat, desigur – cu adversara. Îi lipsește încrederea, nu gândește, totul este făcut anapoda. Evoluează din inerție. A dat iarăși dovadă de nervozitate, la fel ca la ultimele turnee”, este de părere primul antrenor al sportivei noastre.

Să fie antrenorul de vină?

Ioan stan a luat în calcul și faptul că evoluția de nerecunoscut a lui halep poate fi explicată și prin schimbarea antrenorului. „nu știu dacă și schimbarea asta de antrenor pe care a făcut-o contribuie la reculul simonei. Dar știți cum e? Se spune că era odată un cântăreț care a ajuns celebru pentru că avea o trompetă de aur la care cânta extraordinar. Așadar, dacă materialul nu este cum trebuie, degeaba te agiți pentru că n-ai nicio șansă. Eu încă mai sper că va avea un declic și va reintra pe calea cea bună. Nu se poate altfel”, a mai spus profesorul constăntean.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *