18°

București

ULTIMA ORA

REACȚIA INCREDIBILĂ a TATĂLUI lui Mutu! "Briliantul", LOGODNĂ în SECRET, fără ştirea familiei


A revenit în fotbal şi acum vrea să-şi refacă şi viaţa personală după divorţul de Consuelo Matos Gomez. Adrian Mutu se află în pregătiri cu indienii de la Pune City în Antalya, acolo unde i-a şi cerut mâna iubitei sale, Sandra Bachici.
Adrian Mutu iubeşte cu toată fiinţa şi s-a hotărât să-şi oficializeze relaţia cu iubita sa. Fostul internaţional român a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care anunţă că s-a logodit şi că şi-a pierdut controlul din cauza dragostei pe care i-o poartă Sandrei Bachici. Fotbalistul a cerut-o în căsătorie după doar câteva luni de relaţie. "Mi-am pierdut controlul pentru dragostea ta. Am căzut în mâinile tale, ai controlul asupra mea. Corpul tău este închisoarea, iar eu - prizonierul şi niciodată nu aş vrea să ies”, a scris fotbalistul pe Instagram, preluând integral versurile unei cunoscute piese spaniole interpretate de Romeo Santos. Jucătorul lui Pune City a postat pe reţeaua socială şi o fotografie în care apare iubita sa şi un inel de logodnă. “Te iubesc, sufletul meu!!! A fost cea mai frumoasă seară din viaţă mea”, a scris şi viitoarea soţie a lui Adrian Mutu.


Spiridon Mutu nu ştia nimic
Persoanele apropiate lui Adi Mutu s-au arătat oarecum surprinse de gestul acestuia. “Nu m-a anunţat că vrea să se logodească, nu ştiu nimic despre asta”, a fost reacţia tatălui fotbalistului, Spiridon Mutu, pentru “ring”. Nici finul său, fostul fotbalist al lui FC Argeş şi Steaua, Adrian Neaga, n-a fost anunţat de intenţia naşului. “Nu ştiam că s-a logodit. Nu mi-a spus nimic, dar dacă a scris asta, înseamnă că aşa e. Bănuiam că are intenţia asta. Ştiu că e în pregătiri cu Pune City. De când a plecat din ţară, nu am mai vorbit”, a declarat Neaga pentru “ring”.
“Briliantul”, lăudat de antrenor
Până la startul campionatului în India, Pune City se pregăteşte în Antalya (Turcia), acolo unde Mutu o are alături pe logodnica sa. Fotbalistul român este în relaţii excelente cu managerul David Plat, fostul mare fotbalist al naţionalei Angliei. “El e bine, mi-a spus că se simte foarte bine la noua lui echipă. Este în cantonament în Antalya cu Pune City, a jucat în câteva amicale, a şi marcat. Mi-a spus că se înţelege foarte bine cu managerul său şi că îl laudă pentru modul cum se pregăteşte”, ne-a mai spus Spiridon Mutu.
“Eu nu cred că, după experienţa din India, Adi va mai juca fotbal. Cred că va fi ultima echipă unde va mai activa. El vrea să se facă antrenor după ce îşi încheie cariera.”, Spiridon Mutu
3 copii are Adrian Mutu din celelalte două căsnicii, pe Mario (11 ani) cu Alexandra Dinu, şi pe Adriana (7 ani) şi Maya (5 ani) cu Consuelo Matos Gomez
“Adi a fost nevoit să onoreze contractul cu Pune City. Dacă nu îl avea, s-ar fi lăsat de fotbal.”, Spiridon Mutu

Ti-a placut?

4076

afisari