18°

București

ULTIMA ORA

Scandal imens înainte de FED Cup. Primul antrenor al Simonei Halep, făcut „albie de porci” de gazdele de la Tenis Club IDU


Ioan Stan, antrenorul care i-a îndrumat primii pași în tenis Simonei Halep, a ajuns să fie înjurat și amenințat de un profesor angajat la Tenis Club IDU Mamaia, acolo unde are loc întâlnirea de FED Cup România – Anglia la finalul acestei săptămâni.

Scandalul a degenerat după ce Ioan Stan a declarat, pentru ziarulring.ro, că nu se justifică programarea unui astfel de eveniment, întâlnirea de FED Cup, pe arena IDU Mamaia, care nu avea decât 1.700 de locuri și care între timp a fost mărită cu încă 500 de locuri. După cele spuse în exclusivitate pentru ziarulring.ro, Ioan Stan a fost sunat de un anume Damian, antrenor de la IDU pe nume Damian, și care din informațiile noastre este Damian Petcu, pe numele său.

„După ce am dat niște declarații pentru presă, m-a sunat cineva de la IDU, un personaj care se cheamă Damian, și m-a înjurat de m-a făcut albie de porci. Mi-a spus că sunt mâncător de rahat și mi-a atras atenția să nu mai dau interviuri în presă la reporteri-golani, așa s-a exprimat. E un profesor de tenis pe nume Damian, care este de la clubul IDU și joacă tenis cu patronul cu Corneliu Idu. M-a înjurat ăsta că am spus că sunt puține locuri la arena IDU și astfel nu se explică programarea întâlnirii de FED Cup acolo. Între timp, după declarațiile date de mine, au mărit tribuna, au mai pus 500 de locuri. Oricum, nu mă voi duce la meciuri pentru că mi-e frică că mă vede Idu și mă dă afară din arenă”, a declarat pentru ziarulring.ro Ioan Stan.

Primul tehnician al Simonei Halep a mai declarat, în urmă cu ceva timp, că nici vremea, la final de aprilie, nu este propice tenisului în aer liber.

„În plus, așa cum am spus și în precedentele interviuri, vremea nu este prielnică să se joace în aer liber. La Constanța, în aceste zile, e frig, sunt temperaturi de toamnă și este foarte posibil să plouă așa cum a plouat în ultimele zile. Deci, acest Damian mi-a vorbit cu o violență pe care nu am întâlnit-o niciodată în viața mea. Până la urmă am fost nevoit să îi închid telefonul pentru că altfel trebuia să aud toate porcăriile pe care le scotea Damian pe gură. Nu știu cine l-a pus să mă sune, pentru că sigur că nu a făcut-o din proprie inițiativă. Îl bănuiesc pe Idu, dar nu pot băga mâna în foc pentru asta. Acum, aștept să mă sune Idu să-mi spună că am avut dreptate cu vremea și cu faptul că arena era cam mică pentru un astfel de eveniment”, a mai spus profesorul Stan.

Ti-a placut?

1130

afisari