18°

București

ULTIMA ORA

Steliano Filip, în culmea fericirii! Fotbalistul lui Dinamo a devenit tătic


După frumoasa perioadă în care a reușit să facă performanță în lumea fotbalului, lucru ce l-a „propulsat” pe lista de dorințe a mai multor cluburi din străinătate, Steliano Filip poate spune acum că se simte împlinit. Frumoasa lui soție, Bianca a dat naștere, aseară, unei fetițe ce s-a anunțat a fi perfect sănătoasă. 

Nașii fetiței, Sergiu și Andreea Hanca i-au făcut micuței Anais Sophie primul cadou: un ursuleț de pluș uriaș, cu mesajul „Ești a 8-a minune a lumii”. Nici proaspăta mămică nu a fost neglijată. Bianca a primit mulți trandafiri din parte nașilor și sute de mesaje din partea internauților. 

Steliano Filip este una din „țintele” actuale ale marilor cluburi din străinătate, datorită performanțelor obținute în sezonul trecut. Cu toate acestea, fundașul este tot în „haită”. Gruparea din Ștefan cel Mare a plecat, astăzi, la ora 8 de pe Aeropotul Otopeni spre Viena, iar de acolo cu autocarul clubului până la Maribor pentru stagiul de pregătire centralizată în Slovenia, programat în perioada 15 iunie - 6 iulie.

 

 

Ti-a placut?

8320

afisari