18°

București

ULTIMA ORA

Tatăl Flaviei Pennetta speră că fiica sa va reveni asupra deciziei de a se retrage


Tatăl jucătoarei de tenis Flavia Pennetta, Oronzo Pennetta, a declarat, duminică, că speră că fiica sa va reveni asupra deciziei de a se retrage din activitate, informează publicaţia La Repubblica.
"Cred şi sper că Flavia nu se va retrage. Este o veste care m-a şocat. Nu ştiam nimic. M-am gândit că poate a venit momentul, dar nu este o veste prea bună. Cred că nu s-a gândit că poate urca atât în clasamentul WTA. Probabil şi-a spus «sunt numărul 50 sau 60, nu mai contează, mă retrag»", a spus Oronzo Pennetta.
Jucătoarea italiană Flavia Pennetta, în vârstă de 33 de ani, a declarat sâmbătă, după ce a câştigat US Open, că se va retrage din activitate la finalul acestui an. "Voi juca până la sfârşitul anului, dar acesta a fost ultimul meu meci aici, la New York. În principiu voi juca la Wuhan şi Beijing. Acestea sunt singurele două turnee la care ar urma să joc", a spus Pennetta în conferinţa de presă de după finala US Open.
În urma succesului de la US Open, Flavia Pennetta a urcat de pe locul 26 pe poziţia a opta a clasamentului WTA. De asemenea, italianca a urcat pe locul şase în ierarhia pentru Turneul Campioanelor, unde vor evolua cele mai bune opt jucătoare ale sezonului.

Ti-a placut?

518

afisari