18°

București

ULTIMA ORA

(P) Bimmer-Service, expertul tău BMW.  De ce inspiră atâta încredere acest service


Fondat în anul 2010, Bimmer-Service a luat fiinţă datorită unor oameni pasionaţi şi dornici de a oferi o alternativă viabilă reprezentanţelor oficiale din România. În prezent, la numai şase ani de la deschidere, acest service BMW a devenit o instituţie service respectată, autorizată RAR dar şi cu pecetea de încredere a grupului BMW.

Iniţial folosind o rampă cu canal de vizitare, ce era utilizată pentru toate scopurile necesare la momentul zero, astăzi Bimmer-Service este o unitate specializată în automobile BMW şi MINI, cu o vastă experienţă în domeniu, dar şi cu un portofoliu de clienţi mulţumiţi.

În momentul de faţă, în cadrul service-ului puteţi găsi absolut orice scule necesare pentru cele mai grele operaţiuni, mai ales cele specifice doar brandurilor BMW şi MINI. După expansiunea ce a avut loc în anul 2014, în ziua de azi Bimmer-Service se poate laudă cu 2 elevatoare de 3,2 tone, un post de diagnoză electronică, un stand special pentru testarea puterii de frânare a automobilelor precum şi o rampă cu canal de vizitare ce dispune şi de un elevator de canal.

Contactează Bimmer-Service 

Astfel, în cadrul unităţii se poate lucra la şase maşini concomitent, pentru a reduce timpii de aşteptare dar şi pentru a face tot posibilul de-a obţine satisfacţia clienţilor ce aleg să treacă pragul Bimmer-Service.

Politică service-ului este foarte strictă iar pentru a putea asigura servicii de calitate, la nivel european, în repararea autovehiculelor se folosesc doar piese de origine. Provenienţă acestora este garantată de folosirea reţelei de distribuţie a grupului BMW, administraţia refuzând folosirea de piese second-hand, provenite din dezmembrări sau aduse de clienţi.

Unul dintre principiile de aur în cadrul Bimmer-Service este ‚siguranţă înainte de toate’ iar pentru atingerea acestui deziderat se folosesc doar piese originale şi piese cu hologramă Registrului Auto Român. În acest sens nu se face niciun rabat, considerându-se inutilă o negociere pe aceste principii.

Ultimul adagiu la lista de echipamente necesare şi specifice operaţiunilor făcute pe automobile BMW este o interfaţă de diagnoză fără fir, recent achiziţionată, ce este folosită pentru scanarea chiar şi a celor mai noi modele.

Pe lângă această, de curând Bimmer-Service a reuşit să obţină accesul la bazele de date ale grupului BMW, pentru a putea verifică dar şi înregistra în baza de date globală operaţiunile efectuate pe maşinile din service. Aşadar, acest lucru care era până de curând exclusiv apanajul reprezentanţelor oficiale ale brandului în ţară, este acum accesibil la Bimmer-Service.

Programează-te la Bimmer-Service 

Această posibilitate a fost obţinută după discuţii directe cu BMW, accesul fiind oferit doar partenerilor ce dovedesc că pot fi de încredere. Astfel, clienţii au oportunitatea nu numai de a verifică istoricul unor maşini pe care e posibil să îşi dorească să le achiziţioneze, dar au şi ocazia de a înregistra operaţiunile efectuate la Bimmer-Service pentru a putea, ulterior, la rândul sau prezenţa justificări clare a unor cheltuieli efectuate, în cazul unei vânzări.

Mai mult, ultima “extraobtiune” de la Bimmer-Service este Key Reader BMW. Acesta este un sistem innovator şi sigur. Pentru modelele BMW  fabricare după anul 2000, informaţii importante cu privire la automobilul tău, precum seria de şasiu, numărul de kilometri parcurşi sau necesitatea iminentă de service sunt stocate în cheia automobilului. Acum acest serviciu este disponibil şi la Bimmer-Service, singurul service independent din România care oferă acest serviciu.

Aici gasesti Bimmer-Service.  Strada Brebenei nr 20, sector 5  

Pentru a veni în ajutorul clienţilor cu o eficientă cât mai mare, toţi mecanicii şi toate persoanele angajate în cadrul Bimmer-Service au beneficiat de training la cele mai înalte standarde, pe deasupra împărtăşind pasiunea pentru brandul BMW. Unul dintre mecanicii din service a fost toţi angajat ai reprezentanţelor BMW din România, făcându-şi pioneratul în cadrul acestora.

Pe deasupra, şeful de service are în spate o experienţă de peste 10 ani în lucrul cu maşinile BMW. Acesta are în supraveghere, în permanentă, un ucenic ce va deveni la rândul sau, după trecerea testelor la care este supus, un mecanic de sine stătător în cadrul service-ului.

În scopul fluidizării fluxului de clienţi şi pentru că aceştia să plece mulţumiţi în cel mai scurt timp posibil din service, pe lângă mecanicii specializaţi în brandul Bavarez, la Bimmer-Service puteţi găsi şi un responsabil call center, doi consilieri de service, un magazioner de piese dar şi administratorul companiei, în cazul în care aveţi ceva de reproşat sau sugestii de făcut.

Pentru toate operaţiunile efectuate în service se oferă garanţie în conformitate cu prevederile legii iar acestea sunt, pe deasupra, operaţiuni avizate RAR. Orice fel de intervenţie asupra maşinii se face cu informarea în prealabil a clientului cu privire la riscurile implicate (dacă există) precum şi asupra a ceea ce implică, cât va dura dar şi cât va costă.

Lucrari realizate de Bimmer-Service 

Şi pentru că pasiunea este cea care a fost la baza deschiderii service-ului, părerile clienţilor sunt cele mai importante la Bimmer-Service, unitatea oferind celor ce le trec pragul şansă scrierii unei recenzii, sau a unei păreri în cadrul unui sistem conceput special pentru asta. Până în momentul de faţă, peste 5,000 de clienţi satisfăcuţi au plecat de la noi, un număr încurajant pentru viitor.

Iar pentru că acest lucru să aibă loc în cele mai bune condiţii, sala de aşteptare şi relaxare a service-ului nostru este făcută de pasionaţi pentru pasionaţi. Această este dotată cu o măsuţă făcută din blocul motor al unui mai vechi motor V8 şi este acompaniată în fiecare parte de câte un fotoliu alb decorat cu dungile BMW Motorsport.

Birourile sunt, de asemenea, un punct de atracţie nu numai în viaţă de zi cu zi dar şi pe internet. Acestea sunt făcute din piese originale BMW şi sunt replici ale unora dintre cele mai populare modele ale brandului German.

Avem, aşadar, un BMW Seria 1 (E87), un BMW Seria 3 (F30), un BMW Seria 5 (F10) dar şi un BMW X5 (E70) jucând roluri de birouri sub acoperire. Acestea au fost făcute din aripi şi bare faţă originale, faruri funcţionale precum şi capote şi roţi de origine. Şi mai interesant este faptul că farurile pot fi pornite pentru un efect total.

 

În final, Bimmer-Service este şi unul din puţinele unităţi service din ţară ce îţi oferă o aplicaţie de mobil completă ce poate fi folosită pentru o varietate de scopuri. Cu ajutorul ei puteţi trimite păreri despre service către noi, scrie recenzii, programa o intervenţie în service, o revizie sau chiar descifra ce înseamnă erorile apărute în bord sau martorii aprinşi. Tot cu ajutorul aplicaţiei ne puteţi contacta repede sau va puteţi seta un reminder pentru dată expirării reviziei, ITP-ului sau al asigurării.

Poti sa iti faci revizia la Bimmer-Service

Ti-a placut?

8989

afisari