18°

București

ULTIMA ORA

Peste 300 de permise de conducere au fost reţinute de poliţişti în ultimele 24 de ore


Poliţiştii au reţinut 311 permise de conducere în urma acţiunilor din ultimele 24 de ore, 31 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 111 pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind ridicate pentru alte abateri.

Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii au aplicat 5.168 de sancţiuni contravenţionale, 2.002 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 35 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune, 4 lipsă anvelope de iarnă, 2 aplicate administratorilor de drum şi 3.125 pentru alte abateri”, mai anunţă Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au depistat 239 de persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, dintre acestea 112 persoane au fost surprinse în flagrant delict. Ca urmare a probării activităţii infracţionale, pentru 11 persoane au fost luate măsuri preventive. De asemenea, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat 6 persoane urmărite la nivel naţional.

 

Ti-a placut?

5471

afisari