18°

București

ULTIMA ORA

(P)Master Auto Glass vine in intampinarea soferilor cu cele mai calitative servicii si produse destinate parbrizelor


Datorita faptului ca pentru un sofer adevarat este extrem de important ca autovehiculul pe care il conduce sa se afle intr-o stare perfecta, acesta obisnuieste sa faca vizite constante in cadrul service-ului auto Master Auto Glass. Firma aflata cu sediul in Suceava, cunoaste care sunt dorintele si preferintele clientilor in materie de produse si servicii, astfel ca le ofera tuturor cele mai calitative montari de parbrize din aceasta zona. Atat sucevenii, cat si locuitorii din alte parti ale tarii se pot bucura de seriozitatea si promptitudinea de care da dovada service-ul auto de mai mult de 10 ani de zile.

 Datorita faptului ca beneficiaza de cunostinte atat de vaste din cadrul acestui domeniu, Master Auto Glass, firma ce realizeaza montaj parbrize, lunete si geamuri laterale, se mentine pe pozitie in topul preferintelor soferilor. Nimic nu se compara cu o munca realizata eficient si cu profesionalism, astfel ca toti clientii care au mai apelat la aceste servicii, nu ezita sa isi exprime multumirea cu privire la ceea ce au beneficiat. Cu toate ca este vorba de o calitate superioara a produselor, firma se face remacata si prin tarifele extrem de avantajoase ce nu mai sunt intalnite la vreun astfel de service auto.

 Gama larga de servicii si produse oferite de Master Auto Glass

 De fiecare data cand un sofer intampina o anumita problema vis-a-vis de parbriz, lunete sau geamuri laterale, nu ezita sa viziteze service-ul auto ce este capabil sa rezolve cu maximum de eficienta si de rapiditate orice fel de problema. Acest lucru se datoreaza personalului care este specializat in domeniu, dar si pentru ca firma este un adevarat importator al parbrizelor originale ce detine in stoc 3500 lunete, parbrize si geamuri laterale pentru autoturisme, autoutilitare, autocamioane si autocare. Cu toate ca pana in prezent nu s-au facut cunoscute nemultumirile clientilor care au apelat la serviciile Master Auto Glass din Suceava, firma pune la dispozitia acestora o garantie de 2 ani de zile.

  Datorita faptului ca se bucura de o experienta de mai mult de 10 ani, firma ce isi presteaza activitatea in acest domeniu auto, a reusit cu succes sa se bucure de un numar impresionant de clienti fideli care nu au ezitat sa ceara ajutorul ori de cate ori au intampinat anumite probleme cu autoturismul lor vis-a-vis de parbrize, lunete sau geamuri laterale.

  Datorita faptului ca toti soferii si pasagerii isi doresc un drum comod, decid sa isi monteze foliile solare autorizate R.A.R. pe care Master Auto Glass le aplica cu maximum de eficienta. In momentul in care un client solicita ajutorul firmei, aceasta nu ezita sa ii ofere intr-un timp scurt si la un pret ofertant, serviciile sau produsele de care are nevoie. Atunci cand un client doreste sa ii fie montat parbrizul autovehiculului la domiciliu, Master Auto Glass sare in ajutorul acestuia si duce la bun sfarsit sarcina. Cu toate acestea, pentru ca un astfel de serviciu sa fie pus in aplicare, proprietarul va trebui sa achite suma de 1,5 lei pe km dus-intors. In acest fel clientii se vor bucura de un serviciu realizat extrem de util si mai ales la un pret avantajos.

  Foliile solare de calitate superioara pe care Master Auto Glass le aplica si le comercializeaza, se datoreaza faptului ca aceata colaboreaza cu doua firme serioase cunoscute sub numele de Sun Tek si Llumar U.S.A. ce se ocupa de producerea foliilor. Acestea pot fi montate insa doar in limita legii, astfel ca service-ul auto nu executa o aplicare pe parbriz sau pe geamurile mobile din fata. Acest proces dureaza extrem de putin, fapt pentru care este executata in aproximativ 4-5 ore, in functie de fiecare caz in parte.

 Pentru o serie larga de produse si servicii profesionale de calitate superioara la preturi extrem de avantajoase, Master Auto Glass vine in intampinarea tuturor soferilor din Romania.

Ti-a placut?

9704

afisari