18°

București

ULTIMA ORA

Calea Victoriei a redevenit pietonală. Concerte, spectacole de teatru, concursuri și ateliere de creație, în “inima” Capitalei


Cea de-a doua ediție a evenimentului “La pas pe Calea Victoriei” are loc în acest weekend. Reprezentanții Municipalității anunță că segmentul de pe Calea Victoriei de la intrarea dinspre Piaţa Victoriei până la intersecţia cu strada George Enescu devine zonă pietonală, astăzi și mâine, între orele 10.00 şi 21.00.

Bucureștenii vor descoperi aici artişti stradali, mimi, arlechini, animatori pe picioroange, păpuşi uriaşe, muzicieni, portretişti şi caricaturiști, dar și  studiouri foto mobile. De asemenea, vor fi organizate manifestări artistice menite să însufleţească centrul oraşului, dar și concerte ale unor grupuri vocale şi instrumentale.

“Calea Victoriei va deveni un imens teren de joacă, dedicat celebrării Zilei Copilului, unde vor fi organizate echipe pentru participarea la campionate de «Șotronul», «Elasticul», «1,2,3 la perete stai!», «Mațele încurcate», «Coarda», «Șarpele», «7 pietre», «X și O». Pentru că joaca nu este doar pentru cei mici, tinerii și adulții sunt invitați să participe la un joc interactiv de cultură generală, intitulat «În căutarea comorilor de pe Calea Victoriei»”, anunță Centrul de Creație, Artă și Tradiție București.

În plus, vor avea loc și  ateliere de creaţie, precum  “Atelierul de tobe”, “Atelierul muzical și cântecele copilăriei”, “Atelier de realizat mașinuțe din lemn”, “Atelier de realizat păpuși din material textil”, “Atelier de hârtie”, “Copacul cu dorințe”, dar și spectacole de teatru pentru copii, toate cu acces gratuit. Doritorii vor putea cumpăra produse handmade.

 

Ti-a placut?

3634

afisari