18°

București

ULTIMA ORA

Ce stații închide Metrorex pentru modernizare


Metrorex a anunțat că va închide stațiile Pipera și Aurel Vlaicu în lunile iulie și august, ca urmare a unor lucrări de modernizare. 

Stația Pipera va fi închisă în perioada 5 iulie – 21 iulie 2017, iar Aurel Vlaicu între 29 iulie și 4 august 2017. Metrorex spune că pentru stabilirea calendarului, pentru cele două stații s-au luat în considerare perioadele cu trafic scăzut, ca urmare a vacanțelor școlare și a concediilor, pentru ca disconfortul resimţit de călători să fie minim, informează digi24.ro.

Lucrările se vor realiza succesiv pentru stațiile de metrou apropiate, pentru a permite preluarea călătorilor de la staţiile de metrou ce se vor afla în proces de modernizare, către staţiile de metrou din apropiere.

Totodată, reprezentanții Metrorex au cerut sprijin autorităților locale și RATB pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață.

Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 7 zile calendaristice consecutive, cu începerea lucrărilor într-o zi de vineri, după terminarea programului normal de lucru al Metrorex şi după ce ultimii călători vor părăsi staţia de metrou. Deschiderea staţiei pentru publicul călător se va realiza în timpul programului normal de lucru, în ziua de sâmbătă a săptămânii următoare.

Lucrările se desfășoară atât ziua, cât și noaptea, acolo unde procesul tehnologic permite acest lucru.

Ti-a placut?

1050

afisari