18°

București

ULTIMA ORA

Daniela Gyorfi, alături de campania "O simplă jucărie pentru o mare bucurie"


Campania umanitară "O simplă jucărie pentru o mare bucurie", demarată de "ring" şi ARB-TB, are, de ieri, un nou susţinător. Artista Daniela Gyorfi a decis să se alăture acţiunii ce are ca scop crearea unei camere de joacă pentru copiii internaţi la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta".
De-a lungul timpului, Daniela Gyorfi n-a fost indiferentă la suferinţele oamenilor mai puţin norocoşi şi, în măsura posibilităţilor, a ajutat cât de mult a putut. "Sinceră să fiu, mie îmi place să ajut, dar niciodată nu poţi să faci atât cât vrei. Cu cât am putut, am mai ajutat diverse case de copii, orfelinate, spitale, dar, în general, cred că oricare dintre noi trebuie să facă un astfel de gest", ne-a declarat artista. Astfel, de ieri, Daniela Gyorfi a decis să se alăture campaniei "O simplă jucărie pentru o mare bucurie", demarată de "ring" şi ARB-TB, în parteneriat cu RIN Hotels şi Societatea Română de Pneumologie, ce are ca scop strângerea de jucării pentru amenajarea unei Camere a Zâmbetelor pentru micuţii internaţi la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta".
"Un gest nobil pentru suflete nobile"
Totodată, artista a lansat un apel către toţi cititorii ziarului "ring" îndemnându-i să nu rămână indiferenţi în faţa suferinţei micuţilor cu tuberculoză şi alte boli pulmonare cronice. "I-aş ruga pe cei care au jucării de prisos sau care îşi permit financiar să cumpere unele noi să-i ajute pe copilaşii internaţi la Institutul «Marius Nasta». Trebuie să facem cu toţii un gest nobil pentru nişte suflete nobile şi nevinovate", este apelul Danielei Gyorfi.
Şi tu poţi ajuta
Cei care doresc să ne ajute să le facem acestor micuţi Sărbătorile de Iarnă mai frumoase sunt rugaţi să doneze câte o jucărie, toate acestea urmând să ajungă pe 19 decembrie la institut. Donaţiile pot fi aduse în perioada 9-18 decembrie, de luni până vineri, la sediul ziarului „ring” (Şos. Vitan-Bârzeşti nr. 7D, în incinta RIN Grand Hotel, între orele 10.00 şi 19.00) şi la sediul ARB-TB (str. Popa Tatu nr. 58, interfon 04, între orele 9.00 şi 17.00).
"Dacă poţi ajuta cu ceva oamenii bolnavi sau copiii, oricând, nu doar de sărbători, gestul este bine-venit.", Daniela Gyorfi
17 decembrie este ultima zi în care se mai pot dona jucării.

Mai citeşte şi:

 Primele donaţii pentru copiii de la "Marius Nasta"

Ti-a placut?

1715

afisari