18°

București

ULTIMA ORA

Din 14 iunie, oraşul distracţiei fără sfârşit îşi deschide porţile


Peste doar câteva zile, Water Park Otopeni se redeschide pentru un nou sezon plin de distracţie. În condiţiile în care meteorologii anunţă că ne aşteaptă o nouă vară cu temperaturi extrem de ridicate, Water Park Otopeni este destinaţia ideală pentru bucureştenii care vor să scape, măcar pentru o zi, de căldura insuportabilă din Capitală.

Cu o capacitate de 4.000 de locuri, parcul acvatic reprezintă o destinaţie ideală atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Parcul este dotat cu piscine, tobogane de diverse dimensiuni, locuri special amenajate pentru copii, teren de fotbal şi volei pe nisip, dar şi un teren de tenis de câmp.

Pentru cei care doresc o zi plină de relaxare şi răsfăţ, zona VIP este ideală. Aceasta este dotată cu baldachine ce îţi îmbie un aer oriental, iar servirea este pe măsură.

Deoarece este nevoie de multă energie pentru ca distracţia să continue întreaga zi, la Water Park Otopeni există şi un restaurant cu autoservire, cu preparate de înaltă calitate, gata să satisfacă toate gusturile. Iar pentru că pe timp de vară hidratarea este esenţială, în parcul acvatic au fost amenajate mai multe baruri tematice. “Aroma Cafe” se adresează celor care doresc să savureze o cafea sau o limonadă, în timp ce “Party Bar” şi “Party Zone” sunt locurile ideale pentru a continua distracţia în timp ce savurezi o băutură rece ca gheaţa. “Green Terrace” se adresează celor care vor să se relaxeze la un cocktail alături de prieteni, în timp ce la “Beer Corner” se găseşte  o gamă variată de bere brumată gata oricând de savurat. Nu în ultimul rând, cei mici, şi nu numai, sunt aşteptaţi la “Ice Cream Zone” pentru a savura o îngheţată delicioasă şi răcoritoare.

Este foarte important ca toţi cei care doresc să facă plajă să aibă şi creme de protecţie solară. Cei care ajung la Water Park, dar au uitat acest accesoriu important, pot vizita magazinul situat în incinta parcului acvatic, unde pot găsi  toate produsele de care ar avea nevoie: costume de baie, şorturi, ochelari de piscină, colac de baie, aripioare pentru înot şi loţiuni pentru protecţia solară.

Totodată, clienţii beneficiază de Wi-Fi gratuit pe toată suprafaţa parcului.

Ca în fiecare an, înainte de a fi deschis, Water Park a fost renovat şi modernizat. Astfel, clienţii beneficiază de cele mai bune condiţii şi servicii.

 

 

Ti-a placut?

4332

afisari