18°

București

ULTIMA ORA

La RIN Grand Hotel sărbătoreşti iubirea în stil românesc


În fiecare an, din ce în ce mai mulţi români aleg să celebreze iubirea de Valentine’s Day, uitând complet de sărbătoarea noastră tradiţională, Dragobetele. Pentru că pune mare preţ pe tradiţii, RIN Grand Hotel le-a pregătit tuturor îndrăgostiţilor, pe 24 februarie, o seară cu totul specială, cu muzică live, invitaţi surpriză şi un meniu pe măsură.

Dragobetele este o divinitate mitologică similară lui Eros sau Cupidon. Tradiţia spune că bărbaţii şi femeile care îşi dau întâlnire de Dragobete se vor iubi tot anul. Anul acesta, RIN Grand Hotel le oferă tuturor îndrăgostiţilor cadrul perfect pentru a sărbători iubirea în stil tradiţional românesc.

Cei de la RIN Grand Hotel au pregătit un program special pentru ca tu şi persoana iubită să vă aduceţi aminte de această noapte pentru mult timp de acum înainte: muzică live, invitaţi speciali pe care cu siguranţă îi vei îndrăgi, dar şi un meniu pus la punct de unii dintre cei mai buni bucătari din oraş. Aceştia ţi-au pregătit preparate care mai de care mai delicioase, precum salată caprese, pulpă de rață confiată cu sos de portocale, pommes duchesse cu roșii cherry sau mousse de căpșuni, care merg mână în mână cu un vin de cea mai bună calitate.
Mai multe detalii despre ofera RIN Grand Hotel de Dragobete poţi găsi aici.

Ti-a placut?

603

afisari