18°

București

ULTIMA ORA

Firea cere înlocuirea lui Francisc Doboş din funcţia de purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei


Primarul General Gabriela Firea i-a transmis o scrisoare deschisă arhiepiscopului mitropolit de Bucureşti Ioan Robu. Ea îi cere purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucureşti, acuzându-l pe acesta de "conduită inadecvată poziţiei sale”.

"Doresc să vă înaintez pe această cale un protest oficial faţă de conduita domnului Francisc Doboş, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucureşti, care şi-a permis să insinueze, atât prin intermediul unor comunicate de presă oficiale, cât şi al unor postări în nume personal pe reţelele de socializare, că aş servi, în calitate de Primar General, anumite grupuri de interese, nenominalizate, fără a aduce vreo dovadă în acest sens”, se arată în scrisoarea primarului Capitalei, Gabriela Firea.

În replică, Florian Doboș declară că solicitarea primarului  este o încercare de intimitare. "Hopaaa... Ce avem noi aici?! Cred că doamna primar general şi-a dat seama că a întrecut măsura, vineri, 12 mai, somându-l public pe IPS Ioan Robu şi insinuând că ar servi grupuri de interese. Eu am sărit ca ars aici, pe Facebook, la un asemenea tupeu. Azi, doamna primar încearcă s-o dreagă, cerând demiterea mea. În Biserica Catolică avem o vorbă: moare un papă, se alege altul. Oricare ar fi purtătorul de cuvânt, poziţia ARCB în cazul Cathedral Plaza rămâne neschimbată", a scris Francisc Doboş pe pagina sa de Facebook.

Ti-a placut?

1360

afisari