18°

București

ULTIMA ORA

ÎNCEPUT DE AN... ÎNSÂNGERAT! Procurorii Capitalei au deschis patru dosare de CRIMĂ ŞI TENTATIVĂ DE CRIMĂ


A curs sânge la propriu în Bucureştii acestui început de an ce pare că a debutat... sub „zodia crimei”! Magistraţii criminalişti de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au deschis patru dosare de crimă și tentativă de omor, în urma unor conflicte izbucnite în noapte dintre ani. Două persoane au decedat, alte două sunt internate, principalii suspecții fiind reținuți.

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost reținut, fiind acuzat de omor calificat, tentativă de tâlhărie, tentativă de furt, furt şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar o tânără a fost reţinută şi ea pentru că şi-a ucis concubinul.
Ambii suspecți au fost propuși instanței spre arestare preventivă. Alte două persoane au fost reținute pentru tentativă de omor, fiind duse în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Prima dintre crime s-a petrecut la scurt timp după miezul nopţii dintre ani. "În data de 01 ianuarie 2017, în jurul orei 03:00, inculpatul Grecu Mihai Sorin a pătruns, prin escaladarea zidului, intr-un imobil din sectorul 6, unde a încercat să sustragă bunuri, răvăşind mai multe încăperi din locuinţă. În aceste împrejurări, inculpatul a înjunghiat-o pe victima P. A., proprietara imobilului, în vârstă de 93 de ani, care se afla într-un dormitor al imobilului, aplicându-i trei lovituri cu un cuţit in zona cervicală, care i-au provocat decesul. Ulterior, Grecu Mihai Sorin a părăsit imobilul, plecând spre b-dul Uverturii, zonă în care a incercat sa sustragă un autovehicul marca Renault, prin forţarea portierei.Întrucat nu reusit să sustragă autovehiculul mentionat, inculpatul si-a continuat deplasarea în zonă şi a sustras un autoturism marca Dacia, pe care l-a condus pana pe strada Cernişoara, unde l-a abandonat", informează procurorii.

Tot în prima zi a anului, o tânără de 21 de ani a fost reținută fiind acuzată că și-a ucis concubinul. Ora crimei, aproape aceeaşi ca în primul caz. "În jurul orei 03:00, în timp ce se afla într-un apartament situat str. Amurgului din sectorul 5, pe fondul unui conflict spontan, Matei Mirela Mădălina i-a aplicat două lovituri de cuţit concubinului său I. A. I., în zona toracică, victima decedând din cauza hemoragiei interne provocate de plăgile înjunghiate", precizează parchetul.

Şi tentativele de omor...
... petrecute în prima zi a acestui an sunt la fel de grave şi de sângeroase ca şi crimele care le-au precedat. Astfel, un bărbat în vârstă de 74 de ani, Petrişoi Brezoi, este acuzat că și-a lovit sora cu un topor în cap. "În ziua de 01 ianuarie 2017, în jurul orei 06.30, în timp ce se afla într-un imobil situat pe b-dul Basarabia, inculpatul a lovit-o cu un topor în cap pe sora sa, F. E., în vârstă de 61 de ani, cu intenţia de suprimare a vieţii, victima fiind internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale", se arată în comunicatul procurorilor. O femeie de în vârstă de 37 de ani, Leuş Dorina, este cercetată pentru că ar fi încercat să înjunghie un bărbat. "În data 01 ianuarie 2017, în timp ce se afla în locuința sa din b-dul Nicolae Titulescu, sector 1, a încercat să-l înjunghie cu un cuțit în zona toracică pe G. I. V., cu intenţia de suprimare a vieţii, dar, întrucât acesta s-a apărat, i-a produs leziuni doar la nivelul feței și al antebrațului stâng", informează Parchetul Capitalei. În prima zi a acestei prime săptămâni din an, adică ieri, procurorii au formulat propuneri de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile faţă de toţi cei patru inculpaţi menţionaţi, propuneri ajungând, spre soluţionare, pe masa judecătorilor Tribunalul Bucureşti.

Ti-a placut?

285

afisari