18°

București

ULTIMA ORA

Unde petrecem de St. Patrick`s Day în București și ce oferte avem


De St. Patrick, Centrul Vechi se distrează în stil irlandez, ca în fiecare an. Așa cum deja știți, această sărbătoare de origine catolică este închinată episcopului  irlandez, sfântului patron al Irlandei și Islandei, fiind sărbătorit anual, pe 17 martie.

St. Patrick mai este cunoscut și sub numele de Apostolul Irlandei, însă nu doar Irlanda marchează această zi de sărbătoare. 17 martie este celebrată cu surle și trâmbițe și în Marea Britanie, SUA și chiar România.

Ce este specific acestei sărbători? Ei bine, verdele este culoarea asociată acesteia. Astfel, în această perioadă, oamenii, purtând haine de culoare verde, se adună pe străzi, mănâncă plăcintă cu brânză și stafide, cântă și poartă trifoi, pentru a avea noroc. Dat fiind că țara de origine este Irlanda, berea nu are cum să lipsească. Totodată, pe lângă valurile de bere, de St. Patrick se desfășoară parade și spectacole tematice pe străzile unora dintre cele mai cunoscute capitale ale lumii: Dublin, New York, Moscova, Munchen, Londra, Viena sau Sydney. 

Sărbătorește St. Patrick în Centrul Vechi, la superprețuri

Diseară, îl sărbătorim și noi cum se cuvinte pe ocrotitorul Irlandei și Islandei, în Centrul Vechi. Se anunță superpetreceri cu multă, multă bere și acorduri muzicale de origine irlandeză, pe la mai toate puburile cu tematică. Astfel, cei dornici să ciocnească un Guinness, o pot face în numeroase Irish Puburi din București.

Iată cu ce surprize ne așteaptă localurile din Centrul Vechi, în această seară de sărbătoare!

Explorer’s Pub sărbătorește St. Patrick. Nu ratați o petrecere pe cinste în stil irish. Tot ce trebuie să faceți este să poposiți pe strada Franceză, la numărul 46-48. 

St Patrick’ s Weekend-17-19 March! La St. Patrick Pub, petrecerea durează 3 zile și 3 nopți. Astfel, dacă vrei să guști puțin din St. Patrick’ s Weekend, oprește-te pe strada Smârdan, la numărul 23-25. Aici vei da de un superparty de la care nu vor lipsi cele mai faimoase sortimente de bere din lume, irish whisky sau diverse preparate specifice bucătăriei irlandeze. 

I’ll be Irish in a few Beers. Este un party marca Times Cocktail Bar. Așadar, dacă ajungi prin Centrul Vechi, nu ocoli nici intrarea Nicolae Șelari, pentru că aici se anunță un întreg weekend de pomină. Oferte speciale la bere și multe, multe surprize marca Guinness dau startul distracției. 

Boulevard Pub ne invită, de asemenea, s-o facem lată în stil irish, în acest weekend. Așadar, pe strada Covaci, la numărul 4, vei da voie bună și de un stoc formidabil de bere Guinness. 

Pe lângă acestea, pentru încă un rând de Guinness, treci și pe la Nomad Skybar, Sinners sau Jack’ s Pub. Dacă irlandezii se-adună pe străzi să cânte și să bea bere, zic să ne-adunăm și noi în Centrul Vechi și să o luăm „din poartă-n poartă” să ciocnim câte un pahar de Guinness! 

 

 

Ti-a placut?

940

afisari