18°

București

ULTIMA ORA

Mehrzad, SHOW TOTAL alături de un finalist de la MasterChef


Doi dintre foştii finalişti de la MasterChef promit un show culinar de excepţie. Sâmbătă, 6 iulie, începând cu ora 11:00, într-un hypermarket din zona Titan, Mehrzad Moghazehi şi Alex Cîrţu vă invită la Cooking Party. Evenimentul structurat sub forma unui duel între Alex şi Mehrzad va cuprinde trei reprize, în care publicul va fi invitat să li se alăture celor doi profesionişti în bucătărie. Participanţii vor avea prilejul de a parcurge un traseu gastronomic special pregătit pentru Cooking Party.
Reţete de MASTERCHEF. MEHRZAD Moghazehi RECOMANDĂ: Pizza cu babic şi capere pe lipie
Din meniul propus de cei doi chefi nu vor lipsi  minitartinele cu mousse de somon, icrele roşii şi germenii de praz, creveţii înveliţi în prosciutto crudo acompaniaţi de sos fructat, para pasată în vin cu sos de ciocolată şi migdale coapte, clătitele cu apă de trandafiri umplute cu ciocolată, bananele şi carpacio de ananas cu sos de ciocolată albă.
Alex şi Mehrazad vor interacţiona cu publicul, vor răspunde tuturor întrebărilor şi ne vor dezvălui mici secrete ale artei culinare. La final, cei prezenţi vor fi invitaţi să deguste rafinatele preparate culinare gătite de MasterChefi şi ajutoarele lor.

MAI CITEŞTE: Noua "Casnică" de la Master Chef, SEX ORAL cu Vladimir Drăghia!


Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/culinar/215517/Retete-de-MASTERCHEF-MEHRZAD-Moghazehi-RECOMANDA-Pizza-cu-babic-si-capere-pe-lipiDin meniul propus de cei doi chefi nu vor lipsi minitartinele cu mousse de somon, icrele roşii şi germenii de praz, creveţii înveliţi în prosciutto crudo acompaniaţi de sos fructat, para pasată în vin cu sos de ciocolată şi migdale coapte, clătitele cu apă de trandafiri umplute cu ciocolată, bananele şi carpacio de ananas cu sos de ciocolată albă.Alex şi Mehrazad vor interacţiona cu publicul, vor răspunde tuturor întrebărilor şi ne vor dezvălui mici secrete ale artei culinare. La final, cei prezenţi vor fi invitaţi să deguste rafinatele preparate culinare gătite de MasterChefi şi ajutoarele loMAI CITEŞTE: Noua "Casnică" de la Master Chef, SEX ORAL cu Vladimir Drăghia!

Ti-a placut?

1523

afisari