18°

București

ULTIMA ORA

NUNȚILE în 2016, cu 80% mai IEFTINE!


În perioada 2 – 4 octombrie 2015, la Romexpo București, va avea loc ediţia de toamnă a Târgului de Nunţi Ghidul Miresei, ediție dedicată lichidărilor de stoc, unde firmele din domeniu prezintă reduceri de până la 80% la rochii de mireasă, costume și accesorii de nuntă.
Nu doar cei care se căsătoresc sunt cei care se înghesuie pentru a prinde o ofertă bună. În ultimii ani se practică organizarea de botezuri sau aniversări de argint și aur ale căsătoriei care concurează serios cu fastul nunților tradiționale. Dacă pentru o nuntă se cheltuie în medie 20.000 de euro, pentru un botez sau o aniversare de neuitat se merge deja spre un buget mediu de 10.000 de euro.
Pentru a prinde un local deosebit și mai ales o ofertă bună la meniul ales, este bine să se facă rezervarea cu 10-12 luni în avans. Același lucru este valabil și pentru serviciile foto-video și sonorizarea evenimentului. Echipele de top sunt greu de prins libere, așa încât cine se trezește devreme are șanse mari să-i aleagă pe cei mai buni dintre cei mai buni! Cel mai indicat loc unde se poate face alegerea este în cadrul unui astfel de târg, unde zeci de profesioniști își prezintă cele mai bune oferte.
Pentru toți cei interesați în a vizita târgul, detalii aflați pe www.targulghidulmiresei.ro

Ti-a placut?

1377

afisari