18°

București

ULTIMA ORA

„PASARELA MORŢII”  de la Băneasa face o nouă victimă! Copil de 16 ani, electrocutat în timp ce-şi făcea SELFIE SUB CABLURILE DE ÎNALTĂ TENSIUNE


Un copil de 16 ani a fost electrocutat azi pe pasarela care trece peste DN 1, în zona Miorița, zisă şi „Pasarela morţii”, a anunțat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Tânăra victimă de pe „Pasarela morţii” prezintă arsuri de gradul 2 și 3 pe 90% din suprafața corporală și este intubat. Potrivit sursei citate de Agerpres, copilul va fi transportat la spitalul Grigore Alexandrescu. Incidentul ar fi avut loc în timpul unei plimbări în zona lacului Herăstrău, pe calea de acces din strada Elena Văcărescu. Copilul ar fi dorit să își facă niște poze, dar a atins firele care alimentau cu electricitate linia de tren din zonă. Nu este primul caz de acidente, uneori fatale, pentru că foarte mulţi tineri vor să-şi facă selfie în această zonă ce pare un „magnet al jocului cu moarte”. Municipalitatea chiar nu poate face nimic pentru ca această „pasarelă a morţii” să nu mai facă victime?

 

 

Ti-a placut?

621

afisari