18°

București

ULTIMA ORA

Sărbătorește luna femeii așa cum se cuvine, la RIN Grand Hotel


Deşi 1 şi 8 Martie au trecut, ne aflăm în continuare în luna femeii. Dacă vrei să le mai faci un cadou femeilor din viaţa ta, invită-le să petreacă o seară de neuitat la RIN Grand Hotel, unde au parte de o ofertă specială până pe 31 martie.

Fie că este vorba de mame, iubite, fiice, surori sau prietene, ele ar trebui sărbătorite în fiecare zi, nu doar de 1 sau 8 Martie. Iar după un mărţişor şi un buchet de flori, ce e mai potrivit decât o cină de neuitat? Pentru a le oferi femeilor din viaţa ta o seară cu totul specială, bucătarii de la RIN Grand Hotel au pregătit un meniu alcătuit din cele mai bune preparate din bucătăria internaţională.

Pentru doar 99 de lei, ele se pot delecta cu un meniu cu salată Caprese, file de şalău cu sos de lămâie și capere, orez cu cerneală de sepie și germeni de broccoli. La acestea se adaugă şi un vin de calitate Schwaben Recaș, alb sau roşu, iar la final un delicios tort Opera. În plus, hotelul oferă şi un discount pentru grupuri. Astfel, grupurile de 10 persoane plătesc doar nouă meniuri.

Detalii despre ofertă pot fi găsite aici.

Ti-a placut?

714

afisari