18°

București

ULTIMA ORA

Water Park, destinaţia ideală pentru a face faţă caniculei din weekend


Meteorologii anunţă cel mai călduros weekend din acest an, temperatura la umbră ajungând chiar şi la peste 40 de grade. Deoarece o astfel de căldură este insuportabilă între betoanele oraşului, Water Park Otopeni este locul perfect pentru a-ţi petrece acest weekend canicular.

 Cel mai bun mod de a face faţă cu succes caniculei este să faci o baie răcoroasă. La Water Park ai la dispoziţie mai multe piscine, de dimensiuni diferite, pentru a te putea bălăci pe tot parcursul zilei. Iar când nu eşti în piscină, te poţi odihni, pe şezlong, sub una din miile de umbrele puse gratuit la dispoziţie.

 Parcul acvatic nu este un loc bun doar pentru a scăpa de caniculă, ci şi pentru a te distra. La Water Park ai la dispoziţie tobogane de diverse dimensiuni, mai multe terase şi un restaurant, cu alte cuvinte ingredientele necesare pentru o zi de vară perfectă. Totodată, dacă doreşti doar să te relaxezi, zona VIP din cadrul Water Park, este locul ideal. Aceasta este dotată cu balachine numai bune pentru a sta toată ziua tolănit la umbră.

 Foarte important este să îţi şi protejezi pielea atunci când te expui la soare. În cazul în care ţi-ai uitat crema de protecţie acasă, poţi merge la magazinul din incinta Water Park, care este dotat cu toate produsele pentru piscină de care ai nevoie: costume de baie, şorturi, ochelari de piscină, colac de baie, aripioare pentru inot şi loţiuni de protecţie împotriva pericolelor ce pot apărea în urma expunerii prelungite la soare sau loţiuni răcoritoare pe care să le foloseşti după o zi întreagă de plajă.

 

 

Ti-a placut?

5265

afisari