10°

București

ULTIMA ORA
CULINAR

Cel mai bun sos barbeque, ideal pentru grătarul de 1 mai

Carnea preparată la grătar are un gust inconfunfabil. Pentru a-i da o aromă deosebită este important să o ungi din când în când cu un sos barbeque. Noi îți dăm cea mai bună rețetă de sos barbeque preparat în casă! De ce ai nevoie pentru sos 2 linguri ulei 1 ceapă mică 2 căței de usturoi 2 linguri muștar 2 linguri pudră de ardei iute 1 lingură boia de

140x140

Mutu face pressing la tigaia lui Dinescu

Fostul vârf al Naţionalei de fotbal a României este invitatul lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”. Emisiunea se vede pe 30 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR+, iar de la 20.00, pe TVR HD. În ultima duminică de aprilie, cel care trece pragul bucătăriei restaurantului lui Mircea Dinescu este unul dintre cei mai talentaţi foşti fotbalişti

140x140

Ruladă cu mascarpone şi kiwi, desertul irezistibil

O ruladă cu cremă, cu un blat de cacao, va fi alegerea ideală pentru un weekend sau la mesele festive. Prepară-le celor dragi şi ispiteşte-i cu această ruladă delicioasă. Ingrediente Pentru blat 3 ouă60 g făină20 g cacao pudră80 g zahăr1 plic zahăr vanilat1 lingură apă Pentru umplutură 100 g gem de căpşuni200 g mascarpone200 g smântână pentru frişcă2 linguri zah

140x140

Cotlete de porc în sos cubanez, rețeta pe care trebuie să o încerci

Carnea de porc este una grasă, așadar ai nevoie de un sos mai acrișor care să ofere preparatului un gust deosebit. Unul dintre cele mai bune sosuri pentru carnea de porc este cel cubanez, cu citrice. De ce ai nevoie pentru cotlete 1 lămâie 1 portocală 2 căței de usturoi ½ ceapă chimen piper 50 g unt 2 cotlete de porc sare Vezi AICI modul de preparare

140x140

Paste Arrabbiata, rețeta clasică italiană

În doar 20 de minute vei avea gata un preparat gustos, din care toți membrii familiei vor aștepta cu nerăbdare să guste. Vezi cum se fac pastele Arrabbiata! De ce ai nevoie pentru paste Arrabbiata 450 g paste, penne sau paste late 50 ml ulei de măsline 2 căței de usturoi 800 g roșii pasate boia de ardei iute, după gust pătrunjel sare piper 50 g parmezan Vezi AICI modul de preparare

140x140

Cheesecake japonez, rețeta fără blat

Atunci când cauți o prăjitură cu un aer festiv, dar ușor de preparat,  rețeta de cheesecake japonez este perfectă. Invitații vor fi uimiți de îndemânarea ta în bucătărie! De ce ai nevoie pentru cheesecake japonez 250 ml lapte integral 85 g unt 250 g cremă de brânză 45 g făină 45 g amidon 6 gălbenușuri 2 lingurițe esență de vanilie ½ ling

140x140

Fursecuri cu gem

Iată un desert simplu şi rapid, care îi va încânta nu doar pe adulţi, ci şi pe copii. Trebuie să încerci aceste fursecuri cu gem. Ingrediente 500 g făină 200 g unt 1 albuş 3 linguri zahăr pudră 1 linguriță esență de vanilie 1 praf de sare gem de căpșuni zahăr pudră, pentru decor Vezi AICI modul de preparare

140x140

Rețete savuroase pentru masa de Paște: stufat de miel și friptură de miel la cuptor

Pentru cei pasionati de gatit care vor sa isi pregateasca singuri preparatele, Chef Maria Burlacu de la mancareadeacasa.ro ne-a dezvaluie reteta pentru traditionalul Stufat de miel si cea pentru o friptura de miel frageda si delicioasa. Stufat de miel Ingrediente coaste de miel 4-5 legături ceapă verde 3-4 legături usturoi verde 1 cutie roşii decojite sare piper 1 legătură mărar ulei Mod

140x140

Nu te-ai fi gândit la așa ceva! Iată cele mai inedite rețele cu ouă (VIDEO)

Ouăle, atât de comune în bucătăriile noastre, sunt consumate adesea sub formă de omletă, ouă ochiuri sau ouă fierte. Este și normal să te plictisești de aceste preparate și să îți dorești să prepari noi rețete. Iată câteva idei la care probabil nu te-ai fi gândit. Sunt rețete simple, pe care le poate prepara oricine în propria bucătărie.

140x140

Rețeta de pască poloneză cu glazură de ciocolată

Pe lângă tradiționala pască cu brânză de vaci, prepară și pasca poloneză cu glazură de ciocolată. O vei prepara la fiecare Paște de acum înainte. De ce ai nevoie pentru pască poloneză Pentru aluat 1 pahar de făină 1/2 pahar de zahăr pudră 1 ou 1/2 pahar de lapte 100 g unt 3 linguri cacao 1 plic praf de copt Pentru cremă 500 g brânză de vaci scursă 2 ouă

Articole mai vechi