18°

București

ULTIMA ORA

Ai ÎNCERCAT vreodată BURGER de BIZON? Iată unde-l poţi savura, în Bucureşti


Urbology.ro şi "ring" vă recomandă trei noi locante care se vor deschide până la sfârşitul lunii în Capitală. Toate sunt extensii ale unor branduri ce deja s-au impus pe piaţă.
După ce a cucerit milioane de papile gustative, Paul Richard Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, lansează în această primăvară un nou restaurant cu un concept unic.
Le OacOac Bistro
Pentru că micile emoţii constituie cele mai frumoase amintiri, noul Bistro Le OacOac by Taverna Racilor, situat pe Bulvardul Libertăţii nr. 20, va fi deschis publicului iubitor al bunului gust începând cu 27 februarie, ora 18.00. Acesta răpeşte un strop din farmecul Parisului şi îl transformă în ingredientul nelipsit din preparatele puse la dispoziţie, printre care şi celebrul pui de baltă ce poate fi acum savurat într-o atmosferă aparte, potenţată de vecinătatea unei clădiri celebre în lumea întreagă, Casa Poporului.
Paul Richard Nicolau dezvăluie câteva dintre secretele noului proiect: Deşi aveam această idee în minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice creşterii broscuţelor, dar, mai ales, pentru a înţelege că simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mâncare, dar şi dorinţa de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut să deschid uşile unui loc în care oamenii să se bucure de micile plăceri ale vieţii: o cafea în căutarea inspiraţiei, o conversaţie plăcută, o masă bună şi, bineînţeles, deliciosul pui de baltă crescut în propria fermă".


Brothers Pizza & Delivery, în sectorul 1
Este o nouă locaţie marca Brothers Pizza, situată pe str. Constantin Aricescu nr. 6 (Dorobanţi). Din acest punct de lucru se vor face şi livrări în sectorul 1, în special pentru cei din zonele Dorobanţi Floreasca şi Victoriei. Cei trei fraţi, Florin, Claudiu şi George Toader, au deschis anul trecut, de Dragobete, prima lor pizzerie pe strada Chile nr. 3. Toţi au zeci de premii internaţionale la concursurile de profil: Florin este instructor autorizat în Italia, Claudiu este campion în Toscana la Freestyle Pizza şi vicecampion mondial la pizza sănătoasă în 2011, iar George este vicecampion european la Margherita Cup.


Buffalo Baz se extinde
Baz, grecul de la "Master Chef", a dat lovitura cu Bistroul Specific American de pe Calea Floreasca. În decembrie a deschis micuţa locaţie, iar acum este nevoit să se mute în una mult mai încăpătoare, chiar lângă actualul sediu. Printre noutăţile viitoarei locante se numără burgerul din carne de bizon, dar şi grătarul pe lemne pentru steack-uri. "Noi facem aici tot, de la chifle până la sosuri. Folosesc din carnea de vită românească doar pulpa, fără grăsime. Burgerii au deja grăsime de la sosuri", ne-a spus Baz.


"Mâncarea este simbolul dragostei atunci când cuvintele nu sunt adecvate.", Alan D. Wolfelt

Ti-a placut?

3788

afisari