18°

București

ULTIMA ORA

Burger de vită


Ştiai că germanii preferă „pumpernickel“, o pâine neagră, făcută cu secară şi cu miezul foarte dens? Suedezii consumă pâine cu seminţe de orz, secară sau malţ, iar asiaticii mănâncă pâine din mei, pe care o folosesc în sendvişuri. În schimb, la indieni apreciată este pâinea naan, plată, făcută din făină de grâu. Indiferent de pâinea aleasă şi de ce fel de chifle preferi, merită să încerci această reţetă de burgeri făcuţi cu carne de vită.

Burger de vită – Ingrediente

Pentru chiftele

500 g carne de vită, tocată
1 ou
2 linguri pesmet
1 ceapă mică
sare
piper
3-4 căței de usturoi
1-2 linguri pastă de ardei
½ linguriță coriandru, opțional
¼ linguriță boia de ardei

Pentru garnitură

1 ceapă roșie
4 chifle
4 frunze salată
½ castravete

Vezi continuarea AICI

Ti-a placut?

533

afisari