18°

București

ULTIMA ORA

Cinci tone de raci şi o tonă de scoici, pregătite în Herăstrău


EVENIMENT. Taverna Racilor organizează cea mai mare fiertură de raci şi scoici din Europa.

Peste cinci tone de raci şi o tonă de midii vor fi preparate în aer liber, în faţa dumneavoastră, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, între 3 şi 5 octombrie. Acestor arome inconfundabile li se vor alătura sute de crapi româneşti fripţi delicat la grătar cu mămăliguţă straşnică, pui de baltă şi multe alte specialităţi pescăreşti. Şi asta nu e tot. Pe aleea principală a parcului, în zona special amenajată pentru Festivalul Racilor, veţi putea gusta şi cumpăra vinuri de soi nobil, alese pe sprânceană. De asemenea, la eveniment vor participa meşteşugari şi producători autohtoni.
Competiţii inedite
Premium Raci aduce, pentru prima dată în România, celebrele curse de crustacee (crawfish race), unde competitorii îşi aleg câte un rac pe care îl plasează în centrul "arenei", iar racul care cade primul din ring este declarat învingător. Competiţiile vor fi organizate din oră în oră, iar câştigătorii vor fi premiaţi de organizatori.
Concurs
În fiecare joi, la HFM, în timpul emisiunii "Bucureştiul la control", realizată de colegii noştri Bogdan Cotigă şi Vlad Manolache, puteţi câştiga două porţii de raci de la Taverna Racilor de pe strada Buzeşti.

Ti-a placut?

2494

afisari