18°

București

ULTIMA ORA

Invata sa prepari un pandispan pufos pentru masa de Paste


Pandispanul este un desert pe care orice gospodina trebuie sa stie sa il prepare. El poate fi servi cu ceai, cafea sau lapte si este perfect chiar si ca desert pentru sarbatori, pentru ca este foarte versatil, putand fi umplut cu o multime de tipuri de creme. Oricine poate „indrazni” sa faca pandispan, pentru ca este foarte usor de preparat, mai ales daca stii cateva trucuri care te ajuta sa iti iasa perfect, adica pufos si aromat.

Reteta de pandispan pufos

Pandispanul perfect este usor, pufos, dar nu uscat. El trebuie sa creasca la coacere si sa devina acel deliciu cu care adoram sa ne delectam cand eram mici. Fiecare gospodina are trucurile ei atunci cand vine vorba despre pandispanul ideal, iar noi iti impartasim azi reteta si cateva secrete ca sa iti iasa minunat...Citeste mai multe AICI 

Ti-a placut?

1672

afisari