18°

București

ULTIMA ORA

Peste patru tone de crustacee, la Festivalul Racilor


Joi începe, în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, festivalul racilor. Organizatorii evenimentului promit peste patru tone de raci, concursuri, premii şi bucătari celebri.
Aşa ceva nu s-a mai văzut în România: peste patru tone de raci vor fi gătiţi şi comercializaţi începând de joi şi până duminică în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4. Racii vor fi preparaţi după o reţetă delicioasă, dar ţinută la secret de organizatori.
Demo cooking - Mehrzad Moghazehi
La invitaţia ziarului "ring", Mehrzad Moghazehi (cel care vă prezintă săptămânal reţete în cotidianul nostru), unul dintre celebrii participanţi de la MasterChef, va susţine un demo cooking. Sâmbătă, de la ora 18.00, timp de două ore, puteţi gusta o reţetă de autor a bucătarului de origine iraniană.
Hamsii, melci, creveţi şi pui de baltă
Chiar dacă racii sunt vedetaele festivalului, peste patru tone vor fi preparate în bucătăria mobilă, unică în România, la eveniment veţi mai putea savura şi pui de baltă pane, rapane pane, hamsii sau creveţi udaţi din plin cu bere proaspătă. Toţi participanţii la festival vor primi un card cadou cu 10% reducere pentru toate comenzile ulterioare.

culinar
Curse de raci
Organizatorii promit şi câteva momente extrem de distractive: curse de raci cu premii tricouri personalizate şi concursuri de mâncat raci.

culinar
10% este reducerea oferită tuturor participanţilor pentru comenzile ulterioare.
4 zile ţine festivalul racilor, de joi până duminică.

Ti-a placut?

4858

afisari