18°

București

ULTIMA ORA

Salată de cartofi cu dressing de lapte bătut şi verdeţuri


Dacă ai timp mai mult la dispoziţie, sugestia noastră este să prepari dressingul pentru salată cu o zi înainte, pentru a lăsa laptele bătut să se îmbogăţească cu aroma verdeţurilor proaspete şi a usturoiului. Cartofii îi poţi prepara la aburi, îi poţi fierbe şi apoi îi laşi la răcit în noaptea de dinaintea preparării salatei.

Salată de cartofi – Ingrediente (6-8 porţii)

1,4 kg cartofi roşii, descojiţi şi tăiaţi cuburi

Pentru dressing

15 g coriandru verde, tocat
15 g mărar verde, tocat
15 g frunze pătrunjel verde, tocate
180 ml lapte bătut, agitat bine
120 g iaurt grecesc simplu
60 g maioneză
1/3 cană ceapă verde tăiată fin (doar frunzele)
3 căţei de usturoi, tocaţi
1 lingură arpagic uscat
1 linguriţă sare grunjoasă (mai multă, dacă este nevoie)
piper negru măcinat, după gust

Vezi continuarea AICI

Ti-a placut?

743

afisari