18°

București

ULTIMA ORA

Coliziunea şi Marele Uriaş Prietenos au ajus în cinematografe


În acest weekend debutează pe marile ecrane din România două producţii hollywoodiene, Coliziunea şi Marele Uriaş Prietenos.

Coliziunea se adresează fanilor filmelor de acţiune. Regizat de Eran Creevy (care mai semnează şi Bine ați venit în capcană), filmul îl urmăreşte pe Casey (Nicholas Hoult - X-Men, Mad Max), un tânăr american care se îndrăgosteşte de o colegă, Juliette (Felicity Jones - Teoria întregului, Star Wars Rogue One), şi porneşte alături de ea într-o călătorie prin Europa. Când fata este diagnosticată cu o boală cruntă, Casey se decide să îl jefuiască pe Hagen (Anthony Hopkins), pentru a face rost de banii necesari tratamentului.

Marele Uriaș Prietenos este un film bazat pe cartea omonimă a lui Roald Dahl. Filmul spune povestea unei orfane, Sophie (Ruby Barnhill), care călătoreşte în lumea magică a Marelui Uriaș Prietenos (Mark Rylance). Acesta din urmă o învaţă pe micuţă totul despre tărâmul său şi despre magie. Împreună, trebuie să oprească o revoltă a celorlalţi uriaşi, pentru a salva omenirea. Marele Uriaș Prietenos este regizat de către celebrul Steven Spielberg şi este un film adresat întregii familii.

Ti-a placut?

3396

afisari