18°

București

ULTIMA ORA

Festivalul FREUDescu: concerte şi filme în Capitală


Prima ediţie a Festivalului FREUDescu va avea loc în Capitală, în perioada 12 - 14 mai. Bucureştenii vor avea parte, printre altele, de spectacole şi de proiecţii de film.

Festivalul cu tuşă psihanalitică se va desfăşura la ArCuB Gabroveni, pe Lipscani 84-90.  Evenimentul va începe pe 12 mai, de la ora 18.30, când bucureştenii se vor putea bucura de lansarea povestirii „Transfer” a scriitoarei Esther Freud, strănepoata lui Sigmund Freud. De asemenea, seara va continua cu vernisajul „Cu gândul la Freud” al Nadiei Ioan,  dialogul „Sufletul dintre coperţi” cu Silvia Colfescu  şi   concertul „Contraste” al  pianistei Mădălinei Paşol, potrivit news.ro.

 În cea de-a doua seară, doritorii vor putea urmări, de la ora 18.00,   spectacolul de teatru „Obsesii”, de Claudiu Sfirschi-Lăudat. Mai apoi, după conferinţa  „Imaginea sufletului la cei doi Freud”,  a lui H.R. Patapievici, va avea loc un concert susţinut de Bobo Burlăcianu şi Ada Milea.

În ultima seară a festivalului, bucureştenii sunt invitaţi, începând cu ora 17.00, să urmărească proiecţia filmului „Ana, mon amour”, în regia lui Călin Peter Netzer. De asemenea, va avea loc  dialogul „Partea nevăzută decide totul”, urmat de un concert susţinut de Nicu Alifantis. Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro şi în reţeaua Eventbook, preţurile fiind de 40 de lei şi 50 de lei.

 

Ti-a placut?

4221

afisari