18°

București

ULTIMA ORA

Organizatorii UNTOLD lansează NEVERSEA, cel mai mare festival pe plajă


După Cluj şi litoralul va deveni un punct de atracţie pe harta iubitorilor de muzică. Creatorii UNTOLD au anunţat, azi, că vor organiza, în apropiere de staţiunea Mamaia, festubalul NEVERSEA.

Potrivit organizatorilor, festivalul va dura trei zile şi va aduna pe cele şapte scene ce vor fi amplasate pe plajă peste 100 de artişti români şi străini. La acest maraton al muzicii de calitate sunt aşteptaţi să participe peste 150.000 de turişti. Prima ediţie va avea loc în această vară, în perioada 7 - 9 iulie.

„Peste 100 de artişti internaţionali de top, printre care nume ce au făcut senzaţie la UNTOLD, dar şi artişti care vor veni pentru prima dată în România, îi vor călăuzi pe festivalieri prin tărâmul plin de magie. Drumul spre insula misterioasă, unde timpul stă în loc, va începe pe plaja NEVERSEA, în zona Faleză Nord din Constanţa, aceasta fiind una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul românesc, măsurând peste 200.000 de metri pătraţi. Timp de trei zile, cele şapte scene amplasate pe ţărmul mării îi vor ajuta pe cei peste 150.000 participanţi să redescopere diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică, magia naturală a Mării Negre şi, bineînţeles, răsăritul la malul mării”, arată organizatorii festivalului.

Pentru organizarea primei ediţii a festivalului NEVERSEA este estimat un buget de aproximativ 5 milioane de euro. Preţul final al unui abonament la festivalul NEVERSEA va fi de 420 de lei, plus taxe, iar cei care se înregistrează pe www.neversea.com vor avea şansa să cumpere unul dintre primele 5.000 de abonamente la preţul promoţional de 200 de lei, plus taxe. Abonamentele VIP vor fi disponibile de la 600 de lei, plus taxe. Prima rundă de abonamente va fi disponibilă începând de miercuri, 12 aprilie, de la ora 18.00, doar celor care s-au înregistrat pe www.neversea.com.

 

Ti-a placut?

2132

afisari