18°

București

ULTIMA ORA

Premiile Zmeura de Aur. Acestea sunt cele mai proaste filme ale anului 2016!


Los Angeles a găzduit, astăzi, cea de-a  37-a gală de decernare a premiilor “Zmeura de Aur” , care se acordă celor mai slabe prestații actoricești și pelicule din anul precedent.  Documentarul “Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party”, în care este criticată Hillary Clinton, și lungmetrajul “Batman v Superman: Dawn of Justice” au obținut câte patru trofee.

Documentarul despre Hillary Clinton, pe care l-a regizat  Dinesh D'Souza, a fost desemnat chiar cel mai prost film al anului trecut,   informează Reuters, citat de news.ro. De asemenea, Dinesh D'Souza a fost ales “cel mai prost actor”, dar și “cel mai prost regizor”, alături de Bruce Schooley.  Trofeul pentru “cea mai proastă actriţă” a ajuns la Rebekah Turner, cea care a intrat în pielea lui  Hillary Clinton în acest film.

Lungmetrajul  ”Batman v Superman: Dawn of Justice” a câștigat un trofeu pentru „cel mai prost scenariu” și unul pentru “cel mai prost remake, rip-off sau sequel”, în timp ce Jesse Eisenberg a fost desemnat  „cel mai prost actor în rol secundar” (Jesse Eisenberg), iar Ben Affleck şi Henry Cavill au fost “câștigători” la categoria  ”cea mai proastă combinaţie de actori pe marele ecran” .

Trofeul Razzie Redeemer, acordat unui fost “câștigător” al Zmeurei de Aur, dar care a reușit să evolueze, a ajuns la Mel Gibson, graţie filmului său ”Hacksaw Ridge”, care are șase nominalizări la Oscar.

 

Ti-a placut?

880

afisari