18°

București

ULTIMA ORA

Doliu în lumea rockului! Chitaristul formaţiei The R.O.C.K. – Tribut AC/DC din România a decedat într-un accident aviatic lângă Comana


Un paramotor s-a prăbuşit în judeţul Giurgiu, duminică seara, o persoană decedând, iar o a doua rănită grav, dar conştientă, a fost dusă la spital. Un elicopter SMURD a fost trimis la faţa locului. Persoana decedată a fost identificată a fi un îndrăgit cântăreţ de muzică rock. Lumea muzicii e în doliu.

 S-au prăbuţit cu paramotorul într-un lac

„S-a primit un apel la Giurgiu şi s-a anunţat prăbuşirea unui paramotor. A fost trimis la faţa locului un elicopter SMURD şi mai multe forţe din judeţul Giurugiu. La acest moment, o persoană este în stop cardiac sub resuscitare de către echipajul elicopterului şi mai este o persoană rănită, dar conştientă”, declara aseară (duminică, 10 iulie 2016) dr. Raed Arafat pentru Mediafax. Între timp, una dintre persoanele care zburau cu paramotorul prăbuşit în apropiere de Comana a decedat, cea de a doua persoană – este vorba de pilot - fiind internată la Spitalul „Bagdasar Arseni”, din Capitală.

 Colegii artistului, îndureraţi

Unul din cei doi bărbaţi care zburau cu paramotorul prăbuşit duminică în apropiere de Comana, judeţul Giurgiu, un cetăţean rus, nu a răspuns manevrelor de resucitare făcute de medicii SMURD la faţa locului, fiind declarat decedat de doctori, au declarat, pentru Mediafax, oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Conform dcnews.ro, cetăţeanul rus din paramotorul prăbușit în lacul din Parcul Natural Comana a fost identificat a fi Nik Baydin, chitaristul principal al formației tribut AC/DC din România. Decesul lui a fost declarat la mai bine e o oră de la accident, acesta nemaiputând fi salvat cu tot efortul echipajului SMURD care a intervenit la locul accidentului. Nik Baydin este cetățean rus și avea rezidență în București. „Vă anunțăm cu durere în suflet că dragul nostru prieten și coleg Nik Baydin și-a pierdut viața astăzi în urma unui accident aviatic! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris, ieri, colegii artistului pe pagina de Facebook a formației. Trupa tocmai susținuse, vineri seară, un concert la Arenele Romane din București, concert la care au participat mai multe vedete din lumea rockului românesc.

 Şeful Aerodromului Comana, rănit grav

 Potrivit surselor medicale şi judiciare citate de presă, cel de al doilea bărbat a fost transportat la Spitalul „Bagdasar Arseni”, din Capitală, prezentând traumatisme multiple. Acesta este șeful Aerodromului Comana, Marian Cojocaru, care are la activ peste 5.000 de ore de zbor. Autorităţile din Giurgiu fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele prăbuşirii paramotorului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București. Vom reveni cu amănunte.

Ti-a placut?

508

afisari