18°

București

ULTIMA ORA

Alina Gorghiu, săgeți către Cioloș: „Un eșec. Ar fi putut să...”


Recent, fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, la RFI, că va lansa un ONG cu „obiective politice” și că ia în calcul „un proiect politic nou, o mișcare politică sau un partid politic”.  Reacția liberalilor nu a întârziat să apară.

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a apus că Dacian Cioloș s-a bucurat de susținerea necondiționată a liberalilor, astfel că acesta   ar fi trebuit să „întoarcă serviciile” şi să se înscrie în partid.

„Dacian Cioloş a anunţat ieri că îşi va face un ONG cu valenţe politice. Domnul Cioloş a fost prim-ministru al României un an de zile, iar singurul partid care l-a susţinut în mod onest, necondiţionat, a fost PNL, deşi de multe ori am strâns din dinţi faţă de această atitudine necondiţionată. Atitudinea lui faţă de PNL a fost una ezitantă. Cred că ar fi putut să întoarcă serviciile pe care PNL i le-a făcut, înscriindu-se în acest partid”, a afirmat Alina Gorghiu,  la sediul PNL Timiş, potrivit news.ro.

Aceasta este de părere că proiectul lui Cioloș nu va avea succes. „Dacă va merge pe ideea cu ONG-ul, nu cred că va avea succes, ba chiar intuiesc un eşec. Este o opţiune personală şi fiecare, mai devreme sau mai târziu, va avea efectele acţiunilor sale”, a mai spus senatoarea PNL.

 

Ti-a placut?

238

afisari