18°

București

ULTIMA ORA

Argeș: 13 angajați ai Uzinei Dacia răniți în urma unui accident între două autobuze


Accident teribil în Argeş! 13 angajați ai Uzinei Dacia au fost răniți, în noapteaa trecută, după ce două autobuze în care se aflau pasagerii s-au lovi. Autoritățile au declanşat Planul Roșu de Intervenție, după ce inițial au fost anunțate 20-30 de victime.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 73 D, care leagă localitatea Vulturești de Pitești. Reprezentanții IPJ Argeș au declara pentru presă că autobuzele se întreptau în aceeași direcție, plecând de la Uzina Dacia spre Vulturești, când unul dintre șoferi a frânat brusc, vrând să evite un câine care i-a ieșit în cale. Autobuzul din spate l-a lovit, astfel, pe cel care circula în fața sa.

Inițial, au fost anunțate 20-30 de victime, autoritățile activând Planul Roșu de Intervenție. 7 ambulanțe SMURD, 5 ale Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, o autosanitară de transport victime multiple și două autospeciale de descarcerare au fost trimise la intervenție.

„Șoferul unui autobuz a fost descarcerat de pompieri, informează. Până în acest moment, sunt 13 victime, care vor fi aduse de la Spitalul Județean Argeș“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș Mădălina Epure.

Ti-a placut?

751

afisari