18°

București

ULTIMA ORA

Cioloș, declaraţie surprinzătoare: „Am luat câteva pălmuţe peste fund”


Fostul premier Dacian Cioloş a vorbit, astăzi, la Europa FM, despre copilăria sa.

Dacian Cioloş a spus că a fost un copil cuminte, însă mai făcea, uneori, şi năzbâtii. „Eram la grădiniţă, la cămin, cred că aveam 4-5 ani, ţin minte că ne dusese educatoarea să vizităm o fabrică, să vedem cum e în câmpul muncii. Ei, şi nu ne-a prea prins pe noi discursul de prezentare acolo, dar am fost foarte curioşi - unii dintre noi - să vedem mastodonţii (sic!) ăia acolo, strungurile alea. Şi la cred că nicio săptămână după asta eram la cămin după masă, după ce ne trezise, urma să ne jucăm, ne scoseseră afară în curte, eu şi cu încă 3 colegi de grupă – tatăl unuia dintre ei lucra la uzina respectivă – am ieşit pe furiş din curtea căminului - ştiam noi un loc unde se putea ieşi pe sub gard - şi am luat-o pe câmp, cred că am mers mai bine de o jumătate de oră toţi patru şi ne-am dus la uzină la tatăl colegului respectiv să vedem mai pe îndelete ce e acolo”, a povestit acesta.

Fostul şef al Executivului a precizat, în cadrul interviului pe care i l-a acordat Andreei Esca, că pentru această „năzbâtie”  a luat câteva „pălmuţe peste fund”, după ce a ajuns acasă.

Noi după ce am ajuns la fabrică ne-am plimbat, l-am căutat pe tatăl colegului respectiv şi el când ne-a văzut a avut prezenţa de spirit să se ducă să dea telefon la şcoală să spună că noi suntem acolo. Şi am luat câteva pălmuţe peste fund după ce am ajuns acasă”, şi-a amintit Cioloş.

 

 

Ti-a placut?

227

afisari