18°

București

ULTIMA ORA

COLOANĂ de maşini pe Valea Prahovei


Traficul pe DN 1, pe Valea Prahovei, se desfăşoară îngreunat, luni după-amiază, de la ieşirea din Predeal până la intrarea în Buşteni, unde s-a format o coloană de maşini şi se circulă cu viteză redusă, informează Centrul Infotrafic.
Potrivit sursei citate, pe DN 1, pe Valea Prahovei, se circulă în coloană pe sensul de mers către Bucureşti, de la ieşirea din Predeal până la intrarea în Buşteni, viteza medie fiind de aproximativ 20-30 de kilometri la oră.
În celelalte staţiuni viteza medie de deplasare este mai mare.
Pentru a evita aglomeraţia, şoferii pot alege ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, iar cei care pleacă din zona Bran-Moieciu pot folosi traseul DN73 Braşov - Valea Mare - Pravăţ, DN72A Valea Mare - Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti.
De asemenea, şoferii pot folosi şi ruta DN73 Braşov - Piteşti, A1 Piteşti - Bucureşti, cu menţiunea că segmentul Câmpulung - Piteşti (DN73) este în lucru.
Mii de turişti au petrecut minivacaţa de Rusalii în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din Braşov. Astfel, câţiva hotelieri de pe Valea Prahovei au pregătit oferte "last minute”, care au inclus reduceri la cazare. În judeţul Braşov, preţurile la cazare au pornit de la 195 de lei de persoană pentru două nopţi la un hotel din Poiana Braşov şi au ajuns până la 335 de lei de persoană, tot pentru două nopţi, la un hotel din Predeal.

Ti-a placut?

445

afisari