18°

București

ULTIMA ORA

Descoperire ŞOCANTĂ într-o geantă uitată în tren!


Poliţiştii de la Biroul Transporturi Feroviare Covasna au găsit, într-o geantă uitată în tren mai multe pliculeţe cu “substanțe susceptibile a fi droguri”.

Potrivit primelor informaţii, geanta cu pricina, în care se aflau pliculeţele cu aproximativ  6 grame de “substanțe susceptibile a fi droguri”,  ar fi a unui  tânăr de 21 de ani, ancheta fiind preluată de Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Covasna. Tânărul riscă un dosar pentru deținere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu.

“În dimineața zilei de vineri, polițiștii de la Biroul Transporturi Feroviare Covasna au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 21 de ani a uitat, într-un tren de persoane, o servietă cu un laptop. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au reușit să recupereze bunurile tânărului, însă au avut parte și de o surpriză — la verificarea conținutului genții, potrivit procedurilor, pe lângă laptop au fost descoperite și trei pliculețe cu substanțe susceptibile a fi droguri, respectiv marijuana”, spun reprezentanţii IPJ  Covasna.    

 

Ti-a placut?

1862

afisari