18°

București

ULTIMA ORA

DESCOPERIRI STRIGĂTOARE la CER! Soacra mamei pedofile, "casiera" ORORILOR


De trei zile, România fierbe de indignare. Descoperirea ororilor la care îşi supunea propriii copii o femeie din comuna Vărăşti, judeţul Giurgiu, în schimbul unor sume de bani primite de la un pedofil, a trimis-o pe monstruoasa mamă în spatele gratiilor şi pe micuţi în grija Asistenţei Sociale. Rămâne de văzut ce vor hotărî anchetatorii cu privire la soţul şi soacra Roxanei Elena Onu având în vedere că toţi locuiau în aceeaşi casă şi este puțin probabil să nu fi ştiu ce se petrecea acolo.
Cu state vechi în prestaţii sexuale de tip videochat, Roxana Elena Onu își găsise un mod de a trăi. De trei ani era căsătorită cu Mihai Onu, pe care îl cunoscuse cu cinci ani în urmă, şi aveau doi copii: o fetiţă de 11 luni şi un băieţel de trei ani. După ce a lucrat o perioadă la o firmă de videochat din Bucureşti, a început pe cont propriu, de acasă. Familia Onu spera ca viaţa la ţară să fie mai ieftină decât la Bucureşti, aşa că şi-a cumpărat o casă în Vărăşti. Şi pentru că pe site-ul unde lucra au existat şi bărbaţi interesaţi de pedofilie, femeia a acceptat să-şi exploateze fiica şi a început conversaţii private pe Skype. Pentru 34 dintre aceste “show-uri”, cum le numea Roxana Onu în dialogul cu pedofilii, soacra ei, Lăcrămioara, a fost cea care a încasat banii trimişi prin Western Union. Rămâne de văzut dacă procurorii vor crede teoria că soţul şi soacra femeii ştiau că ea face videochat, nu că a implicat şi fetiţa.
Medicul de familie: ”Copiii erau vaccinaţi, îngrijiţi”
Contactată de „ring”, dr. Doina Enache, medic de familie în Vărăşti, ne-a declarat: “Sunt medicul de familie al copilaşilor familiei Onu. Sunt vaccinaţi, veneau la controale, erau dezvoltaţi normal şi păreau bine îngrijiţi. Nu am văzut niciodată, la vreun control medical, ceva ciudat pe corpul lor. Ei locuiesc cu bunica, iar aceasta pare o femeie de bună-credinţă. Suntem şocaţi de această întâmplare nefericită”.
Preotul din comună: “Nu sunt enoriaşii mei”
Robertino Oprea, unul dintre cei doi preoţi care slujesc la biserica din comuna Vărăşti, ne-a declarat: “Nu sunt enoriaşii mei membrii familiei Onu. Ei s-au mutat de curând la noi în localitate. Ne-a întristat faptul că li s-a întâmplat aşa ceva unui copilaş”.
Roxana Onu – arestată, copiii - luaţi de Asistenţa Socială
Tânăra giurgiuveancă Elena Roxana Onu a fost arestată de Tribunalul Bucureşti şi dusă în Arestul Capitalei, acolo pe unde au trecut şi unele doamne VIP din politică şi chiar din magistratură (Udrea, Bica şi multe altele). Deocamdată, procurorii nu au mai reţinut pe nimeni din familia Onu pentru complicitate, tăinuire, favorizare a infractorului, deşi este imposibil de crezut că soţul Roxanei Onu, tatăl celor doi copii agresaţi, soacra Roxanei, care a primit de nenumărate ori bani din străinătate (de la pedofili) şi alte rude (care, de asemenea, sunt menţionate de procurori că ar fi primit bani din străinătate) nu ştiau - chiar nu ştiau? - ce face această femeie-monstru. ”Inculpata a fost arestată încă de ieri (n.r. - miercuri, la Tribunalul Bucureşti)”, ne-a declarat,  astăzi (n.r.- joi), procuror Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT, care spune că nicio altă persoană nu mai este cercetată/pusă sub acuzare în acest caz. Totodată, purtătorul de cuvânt al DIICOT ne-a mai spus că procurii care investighează acest caz au fost, pur şi simplu, şocaţi de imaginile văzute. Potrivit unor surse juridiare, am aflat că procurorii DIICOT din Bucureşti au intervenit şi au insistat ca micuţii agresaţi să nu fie lăsaţi în mijlocul acestei familii, aşa cum au dorit iniţial autorităţile giurgiuvene, ci să fie păstraţi de cei de la Asistenţa Socială Giurgiu, care intenţionau să-i dea înapoi tatălui şi soacrei mamei arestate.
Cât va sta după gratii
Tot mai mulţi spun că, pornind de la acest caz, legile pentru astfel de fapte abominabile ar trebui înăsprite. Deocamdată însă, magistraţii nu pot s-o acuze şi ulterior s-o pedepsească pe această mamă denaturată decât potrivit legii: maximum 7 ani pentru pornografie infantilă, maximum 10 ani pentru trafic de minori şi maximum 12 ani pentru viol (toate fapte în formă continuată). Potrivit avocatului Artin Sarchizian, pedeapsa maximă pe care o poate primi Roxana Onu este de 12 ani, la care se mai adaugă suma celorlalte două (10 plus 7 ani), împărţită la 3. Adică, în total, ar rezulta spre 18 ani de puşcărie. Probabil că va ieşi din spatele gratiilor când copiii ei vor avea la rândul lor copii.
Prevenţia, mai bună decât pedeapsa
În ce priveşte posibila înăsprire a pedepsei, avocatul Sarchizian spune: ”Eu cred că nu neapărat ar trebui să se înăsprească pedepsele, ci, mai degrabă, ar trebui să se pună la punct un sistem de verificare şi preîntâmpinare/împiedicare a unor astfel de fapte. Şi aici mă refer la mult hulita lege a securităţii cibernetice (n.r. - una dintre controversatele legii ”Big Brother”). Pentru că pedepsele nu prea îi mai sperie pe artfel de infractori, dar impoertant este ca ei să fie identificaţi la timp. Pentru că aşa a şi fost identificat acest caz, după ce FBI a intrat pe fir. Un astfel de sistem de verificare, supraveghere şi identificare ar trebui să existe şi la noi. Ar trebui pus la punct.
”Trebuie ţinuţi la puşcărie până la sfârşitul vieţii”
Şi psihologul criminalist prof. Univ. dr. Tudorel Butoi s-a arătat şocat de cazul bestiei din Vărăşti.
Garda societăţii a căzut din ce în ce mai mult, din ce în ce mai jos şi, iată, s-a ajuns la aceste cazuri aberante, intolerabile, care trebuie sancţionate cu pedeapsă maximă. Astfel de indivizi capabili de astfel de fapte ce ating zona demonică trebuie ţinuţi la puşcărie, departe de societate (de o societate normală), până la sfârşitul vieţii”, spune profesorul Butoi. Acesta arată că, la astfel de indivizi, trecerea de la patologic la ideologic este periculoasă: ”Vorbim de nişte dezaxaţi. De indivizi capabili de fapte ce ţin de zona patologicului, demonicului. Păi, am avut unul, nu mai ştiu cum îl cheamă, care propovăduia pedofilia, zoofilia, actele sexuale aberante, şi l-au plimbat ăştia prin toate facultăţile noastre”. Se pune problema, cât de jos putem ajunge cu toleranţa? Doar până acolo unde libertatea noastră de gândire, acţiune exprimare nu face rău libertăţii celorlalţi?!...

Mai citeşte şi:

STRIGĂTOR LA CER! O mamă-bestie din Giurgiu şi-a sodomizat copila de 11 luni, PLĂTITĂ DE UN PEDOFIL DIN SUA. AŞA ARATĂ IADUL?!

Ti-a placut?

4000

afisari