18°

București

ULTIMA ORA

„ARMAGHEDONUL LUI GHIŢĂ”, episodul 7. Patronul RTV: „Iohannis este PRIZONIERUL LUI COLDEA ŞI AL LUI KOVESI”


Ex-deputatul Sebastian Ghiță a lansat pe piaţă şi al şaptelea episod din ceea ce noi am numit „Armaghedonul lui Ghiţă”. Aceste dezvăluiri sunt de-a dreptul... incendiare. 

De această dată, în noua înregistrare difuzată de postul România TV, la o oră de maximă audienţă (şi reluată imediat de alte posturi şi site-uri de ştiri), el susţine că a mers în mai multe vacanțe în străninătate cu generalul SRI Florian Coldea, publicând, totodată, şi documente de călătorie justificatoare, dar şi o fotografie în care ar apărea soțiile celor doi. Potrivit Mediafax, dar şi celor care au comentat imaginile la diverse posturi, soția lui Florian Coldea, Dorina Coldea, are grad de general şi lucrează în cadrul Serviciului Român de Informații (SRI). În plus, în această înregistrare, fostul deputat susține că președintele Iohannis este „prizonierul” lui Coldea și Kovesi, respectiv directorul operativ al SRI şi şefa DNA.

„În Seychelles, Florian Coldea îmi zicea că Traian Băsescu nu îl vrea pe Ponta”

„La începutul anului 2010, la începutul lunii februarie, am fost împreună cu familiile în Seychelles, doar noi. Eram înainte de congresul PSD și am hotărât să mergem într-o vacanță pe o insulă exotică. Am stat împreună, și se poate verifica ușor, la Hilton Seychelles Nord Resort. Dintr-o întâmplare, am găsit acasă plicul cu facturile de la acel hotel. Am stat 10 zile și îmi aduc aminte că-l rugam să-l ajute pe Victor Ponta să câștige președinția PSD iar Florian Coldea îmi zicea că Traian Băsescu nu îl vrea pe Ponta. Diaconescu, Geoană, oricine, dar numai să nu ajungă Ponta la PSD. Dan Andronic de la «Evenimentul zilei» poate să vă confime că ne-am intersectat la întoarcere pe aeroportul din Istanbul. Atunci a stat de vorbă la îmbarcarea în avion și cu mine și cu Florian Coldea. Coldea s-a speriat atunci de Andronic și, deși avea bilet la business, s-a mutat la economic. Îi era frică să nu afle Băsescu cu cine a fost în exercusie. Nu a fost singura vacanță petrecută cu Florian Coldea. În octombrie 2012 am fost împreună cu Vasile Dâncu și cumnatul meu Cristi Anastasescu în Toscana, în Italia, unde am stat la o vilă numită Locanda Dell'Amorosa. Iată și un document de la acea vilă cu numele noastre tipărite pe document. (...) Vă mai dau doar un exemplu de astfel de vacanță și o poză cu familiile la Disneyland, la Paris, în poză apare doamna general Dorina Coldea, soția domnului Coldea”, a declarat Sebastian Ghiță în cel de-al şaptelea episod al dezvăluirilor sale.

Dan Andronic: „Mi-am amintit de întâlnirea cu generalul Coldea”

Încă de aseară, jurnalistul Dan Andronic, invocat de Sebastian Ghiţă în ultima înregistrare în care susţine că a mers în mai multe vacanţe în străinătate cu Florian Coldea, a confirmat că s-a întâlnit cu prim-adjunctul SRI în aeroportul din Istanbul, susţinând că nu îşi aminteşte de Sebastian Ghiţă. „Mi-am amintit de întâlnirea cu generalul Coldea din Istanbul. Nu mai ţineam minte perioada, ştiu că era după alegerile din 2008. Era o cursa Tarom. Confirm că am discutat pe aeroportul din Istanbul cu generalul Coldea. Nu îmi mai amintesc de Sebastian Ghiţă, nu îl cunoşteam în acea perioadă. În rest, povestea cu schimbatul biletelor de avion nu o ştiu”, a declarat Dan Andronic la România TV.

„Amenințarea cu dosare penale planează chiar și asupra Președinției României”

De asemenea, în această ultimă înregistrare, Sebastian Ghiță a susţinut că președintele Klaus Iohannis este prizonierul Laurei Codruța Kovesi și al lui Florian Coldea, temându-se de dosarele care ar putea fi deschise pe numele lui Carmen Iohannis. „I-am spus totuși, la un moment dat, acum vreo trei ani, dacă nu mă înșel, domnului Coldea, că au trecut mulți ani de când conduce România și că nu mai văd lucrurile la fel de bine cum le vedeam la început. (...) I-am spus atunci că oamenii, românii, încet-încet, o să-i considere și o să-i numească vinovați pentru dezastrul din ultimii 10 ani pe Coldea și pe Kovesi. Rezultatul celor 10 ani de frică și teroare a fost aducerea lui Iohannis la putere, împreună cu tehnocrații lui Cioloș veniți de la Buxelles. Iohannis este prizonierul lui Coldea și lui Kovesi, am prezentat aceste lucruri în Parlamentul României. Îi e frică de ce dosare îi pot face doamnei Carmen Iohannis acum și îi mai e frică președintelui Iohannis de ce i se va întâmpla după această perioadă de președinție. Amenințarea cu dosare penale planează chiar și asupra Președinției României. De 10 ani, Florian Coldea și Codruța Kovesi conduc, fie Parchetul General și DNA-ul, în cazul doamnei Kovesi, fie SRI-ul, în cazul domnului Coldea. Se sprijină reciproc și anihilează orice amenințare la adresa lor. Astăzi, zilele acestea sfidează votul românilor. Acest lucru este imposibil de acceptat într-o democrație. Să se implice în jocul politic, să amenințe președintele unui partid, să blocheze numirea președintelui unui partid care a câștigat alegerile în funcția de prim-ministru, să exercite un terorism mediadic prin intermediul acoperiților, să tolereze influența ONG-urilor lui Soros în România și în politica românească, chestiunile acestea nu sunt de acceptat. Românii au votat, și vreau să le spun ceva, foștii mei prieteni buni Coldea și Kovesi, au votat împotriva voastră românii”, a mai spus fostul deputat. El a promis că înregistrările sale nu se opresc aici şi că serialul dezvăluirilor... va continua.

Ti-a placut?

1610

afisari