18°

București

ULTIMA ORA

„JUSTIŢIA ROBELOR” are... pantofi albaştri! Judecătoarea din cazul „Alessia”, SANCŢIONATĂ DE CSM


Judecătoarea care a scandalizat România dispunând înapoierea în Mexic a unei fetițe de doi ani, pe care a smuls-o de lângă mama sa, a fost sancţionată disciplinar de CSM, informează luju.ro.

Potrivit sursei citate, Consiliul Superior al Magistraturii a decis ieri (n.r. - miercuri, 19 aprilie 2017) sancționarea disciplinară cu avertisment a judecătoarei Nicoleta Mărăşoiu de la Tribunalul Bucureşti pentru nerespectarea în mod repetat, din motive imputabile, a cerinţelor legale de soluţionare cu celeritate a cauzelor, respectiv pentru întârzieri repetate în lucrările din dosare. Numele Nicoletei Mărăşoiu a devenit notoriu în spaţiul public după mediatizarea soluţiei pronunţate în 2016 în cazul „Alessia”, prin care a dispus înapoierea fetiţei la domiciliul miliardarul mexican Hector Bitar de la Pena, care a acuzat-o pe soţia sa, Irina Cristescu, de răpire internaţională după ce tânăra şi-a adus copilul în România, ca să-l salveze de violențele tatălui. În ciuda deciziei judecătoarei Mărăşoiu, în cele din urmă, Curtea de Apel Bucureşti a încheiat definitiv dosarul „Alessia” prin încredințarea definitivă a fetiţei către mama sa, Irina Cristescu.

Cazul „Alessia” a fost larg mediatizat anul trecut, campania din ziarul „ring” făcând diferenţa şi trezind atenţia şi asupra altor zeci de poveşti dramatice cu mame (vezi în special cazul „Anthony”) şi chiar taţi (vezi cazul „Luca”) din România care şi-au pierdut copiii prin hotărâri ale Tribunalului Bucureşti după ce, în diferite ţări ale lumii, au fost acuzaţi, în mod absurd, de „răpire internaţională”... a propriilor copii. În timpul acestei campanii a apărut şi o foarte impresionată poveste a unei judecătoare cu... pantofi albaştri, un fel de zână bună a proceselor cu copii, judecătoare pe care ziarul „ring” a pus-o „în oglindă” cu „judecătoarele cu pantofi negri”, ale căror verdicte i-au smuls pe mulţi micuţi de la sânul mamelor lor.

Mai citeşte şi:

„Puteţi să-i spuneţi judecătoarea cu PANTOFI NEGRI”. Drama unei mame care n-a întâlnit-o pe ”doamna cu PANTOFI ALBAŞTRI”

TATĂ DISPERAT, strigăt de ajutor din... Japonia: Am fost atacat în stil mafiot în Tokio – MI-AU LUAT COPILUL!

Ti-a placut?

636

afisari