18°

București

ULTIMA ORA

Un liberal renunţă la indemnizaţia de parlamentar. Unde vor ajunge banii


Deputatul liberal  Marilen Pirtea, care este şi rector al  Universităţii de Vest din Timişoara, a afirmat că va renunţa la indemizaţia de parlamentar. Este vorba despre 5.400 de lei, pe care îi încasează lunar.

“Decizia mea este să nu beneficiez de indemnizaţia de deputat. O mică parte din sumă va fi destinată partidului, la nivel central, iar cea mai mare parte o voi dona Fundaţiei Universităţii de Vest şi din ea voi ajuta la îndeplinirea unor proiecte educaţionale”, a spus deputatul de Timiş, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit mediafax.ro.

Acesta a precizat că intenţionează să ajute financiar şi elevi care au părinţi plecaţi peste hotare, provin din familii nevoiaşe sau aparţin minorităţilor.

“Din aceşti bani voi finanţa şi Asociaţia Studenţilor, patru proiecte pentru societate, câte 2.500 de lei pentru fiecare. Voi acorda şi un premiu, studentul anului, în valoare de 5.000 de lei. Vreau să mai finanţez şi proiecte pe care să le realizeze studenţii. Banii vreau să meargă spre persoane care au proiecte, de bani vor beneficia elevii şi studenţii”, a adăugat alesul.

Ti-a placut?

597

afisari