18°

București

ULTIMA ORA

Mii de pelerini au mers la Mănăstirea Prislop, la 26 de ani de la moartea lui Arsenie Boca


Mii de credincioşi au mers, sâmbătă, la Mănăstirea Prislop, judeţul Hunedoara, pentru a se ruga la mormântul părintelui Arsenie Boca, fiind oficiat un parastas cu ocazia comemorării a 26 de ani de la moartea acestuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Credincioşii au sosit în număr mare, sâmbătă, la Mănăstirea Prislop din judeţul Hunedoara, în cimitirul căreia este îngropat părintele Arsenie Boca, pentru a comemora 26 de ani de la moartea acestuia. Cu acest prilej, la mănăstire a avut loc şi un parastas.
Căpitanul Nicolae Răducu din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că este imposibil să se facă o estimare corectă a numărului de pelerini de la Mănăstirea Prislop.
"Putem spune doar că au fost mii de oameni la Mănăstirea Prislop, la mormântul părintelui Arsenie Boca. Nu putem face o estimare corectă deoarece e un continuu du-te-vino acolo. În timp ce unii pelerini sosesc, alţii pleacă, aşa că e dificil să spunem câte persoane participă, în aceste zile, la pelerinaj. Au fost persoane venite din toate colţurile ţării", a declarat Nicolae Răducu.

Ti-a placut?

1776

afisari